Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
хехехе 2 гола во прво полувреме и тоа од тимот кој 22 кола немаше победа. [emoji23] [emoji12]

Ќутете да не ја свртат муриловци, кој ќе ги слуша после.

Срамота, Верона која прошлата недела ја оствари својата прва победа сезонава...

Ќутете да не ја свртат муриловци, кој ќе ги слуша после.

Па нека победат на крај и 2:10, тоа не го крие фактот дека се мизерија... една Верона на чело со Џиџи Дел Нери им држи лекции по фудбал

Па нека победат на крај и 2:10, тоа не го крие фактот дека се мизерија... една Верона на чело со Џиџи Дел Нери им држи лекции по фудбал

Убо дете е Дел Нери, да не се вреџаме сега.
Не биди како интерашите и ти. Го исмејуваа на почетокот Раниери, т.е. го ставаа во баграта на тренери. :)

Абе едни лекции што да ти расправам. Ние сме мизерни, они си дадоа 2 гола од 2 прекина, сеа си се напикани 11 души позади, нашиве се неспособни и не можат гол да дадат и тоа е тоа.

Ми се темнее од вакви срања, овој па коњов земал Паласио го игра прва постава. :facepalm:

Абе едни лекции што да ти расправам. Ние сме мизерни, они си дадоа 2 гола од 2 прекина, сеа си се напикани 11 души позади, нашиве се неспособни и не можат гол да дадат и тоа е тоа.

Ми се темнее од вакви срања, овој па коњов земал Паласио го игра прва постава. :facepalm:
3 gola od 3 prekini grmehehehehehehe

Појако ќе беше денес да ја имаа првата победа Верона. Мемињата ќе беа појаки сигурно :D

На почетокот на сезонава гледав слики Багер, кај што копа за да го најди Јуве! Ајде уште 2ца со мене, и по венец да одиме за колегата Интер! :D :D :D

чек малце Мароне од јуве што е на позајмица 3 асситентции има?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom