Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Заврши животот сеа после поразот од милан.Сакав да се фрлам сабајлево од 3ти.мајка ми едвај ме спречи.Животот ни нема смисла веќе на нас интерашите дека изгубивме...
Бреј малоумен народ у пм

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Заврши животот сеа после поразот од милан.Сакав да се фрлам сабајлево од 3ти.мајка ми едвај ме спречи.Животот ни нема смисла веќе на нас интерашите дека изгубивме...
Бреј малоумен народ у пм

Sent from my SM-G920F using Tapatalk
CaFLTQfWYAAEI7C.png

Ако некад сте избедирани и се осеќате лошо, изгледајте го клипчето кај што Монтоливо и Хуан ја посадија иднината, одма ќе се расположите.

ЗОШТО ИМ ДАДОА ЛОПАТИ БЕ?

Ај кажи ми логично зошто после овој сочен пораз (или после оној некни исто е 3-0) не се нареди цел тим на Интер да се слика со таа фенси фацата "не може нам нико ништа"?

@Деко reloaded! фраза е бе тоа другар, фраза. Нема буквално значење, не се фаќајте ко слеп за стап.
Па таа поза не е “не може нам нико ништа“, него цел тим го трола Брозовиќ пошо се имаше 2-3 пати така сликано.

Па таа поза не е “не може нам нико ништа“, него цел тим го трола Брозовиќ пошо се имаше 2-3 пати така сликано.
Коби ок е брат, не сме од вчера. Еве сега и прославите на Погба со она со раката што го прави преку главата и сликите после мечот сите со таа положба (дабар или како го викаа) е класично курчење. Ај да ги видам еве пример после кикс против Џенова или Фросиноне ако имаме дали така ќе се сликаат во соблекувалната или сите ќе се како помочани и ќе си ја свиткаат опашката.

Првично сигурно и играчите на Интер го тролале Брозовиќ, али секогаш тролањето случајно после победа беше, никако после нерешено или пораз. Фудбалот се игра за после победа да се биде среќен и да се радува, али ваквите модерни начини ми се реално срање со вакви финтички и сликички. Како демек не се курчиме, ама сепак да. Поарно веќе толку ако сакаат да се заебават нека земат како Удинезе што им извади семафор на Интер со 2-5 бројки на истиот или нешто слично, иако и тоа не е баш показател на зрелост, ама барем подиректно и насочено кон противникот.

Коби ок е брат, не сме од вчера. Еве сега и прославите на Погба со она со раката што го прави преку главата и сликите после мечот сите со таа положба (дабар или како го викаа) е класично курчење. Ај да ги видам еве пример после кикс против Џенова или Фросиноне ако имаме дали така ќе се сликаат во соблекувалната или сите ќе се како помочани и ќе си ја свиткаат опашката.

Првично сигурно и играчите на Интер го тролале Брозовиќ, али секогаш тролањето случајно после победа беше, никако после нерешено или пораз. Фудбалот се игра за после победа да се биде среќен и да се радува, али ваквите модерни начини ми се реално срање со вакви финтички и сликички. Како демек не се курчиме, ама сепак да. Поарно веќе толку ако сакаат да се заебават нека земат како Удинезе што им извади семафор на Интер со 2-5 бројки на истиот или нешто слично, иако и тоа не е баш показател на зрелост, ама барем подиректно и насочено кон противникот.

Си можат,се курчат што е работата :D

Нормално е тоа во денешниот фудбал сепак и фудбалерите се луѓе кој сакаат да си направат забава и да се позафркаваат малце бидејќи премногу монотоно е само да се оди на трениг,на утакмица и дома...кој кур..ако се сликаат случајно при кикс или тежок пораз како онај вчера има навивачите да му изебаат мајки шајки ...

Деви, барем ти навиваш за Милан исто, знаеш дека Бонавентура е меѓу најдобрите играчи сезонава во Калчо.
Мхм, мислев е ироничен зато реков say whaaaaaaat? :D

Лее после она газење само тројца играчи на Милан у тим на колото. Морало да има од Милан уште два тројца играчи, рецимо Сантон Муриљо и Брозовиќ вчера нашите најдобри поединци

Лее после она газење само тројца играчи на Милан у тим на колото. Морало да има од Милан уште два тројца играчи, рецимо Сантон Муриљо и Брозовиќ вчера нашите најдобри поединци
И од наша требало да има еден, иако изгубивме.. Абате на пример, стандард. :D

Донарума кое голманче е маму му ебам,не е можно 17 год. да има,да не лаже и овој за годините ко тој некој од Африка кога бил во Милан:D

И мене многу возрасно ми делува според фацата ..не соодветно ми изгледа за дете од 17 години...вака на прв поглед 24-25 му давам

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom