DeviAngel
Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Брз напаѓач со добра завршница добар само за мали тимчиња.Мoмци, кaквo мислење имaте зa Албертo Пaлoши кaкo игрaч?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Брз напаѓач со добра завршница добар само за мали тимчиња.Мoмци, кaквo мислење имaте зa Албертo Пaлoши кaкo игрaч?
Многу глуп фал и беше пенал се кладам да го остаеше ќе го љуфнеше голот Куадрадо. Првото беше очигледен пенал, влијај врз правецот на топката можеше да го свирни комотно а тој го свирнa тек тук потешкиот.И пенал им досуди...Пак нека се жалат...
Да, ако не и у втора лига нека не избацат коа веќе свири пеналТребаше црвен картон кога веќе свири пенал.
Не се палете бе. Не реков дека не е пенал. Само смешно ми е што почнаа да се жалат од Таљавенто.Многу глуп фал и беше пенал се кладам да го остаеше ќе го љуфнеше голот Куадрадо. Првото беше очигледен пенал, влијај врз правецот на топката можеше да го свирни комотно а тој го свирнa тек тук потешкиот.
Стратегијата на интер енека прават фаули у 16ник ке суди пенал, нека не прават нема да суди, што не е јасно?
Пшшшт за пенали од вас збор да не слушнамНе се палете бе. Не реков дека не е пенал. Само смешно ми е што почнаа да се жалат од Таљавенто.Он до сеса ако не судел за јувентус не знам кој друг.
![]()
Фаул од зад грб внатре во 5те метри, каков картон да му дај? Ако свири нека свири докрај.Да, ако не и у втора лига нека не избацат коа веќе свири пенал![]()
Не беше фаул од зад грб, туку од страна. Ете му пенал, евентуално жут картон.Фаул од зад грб внатре во 5те метри, каков картон да му дај? Ако свири нека свири докрај.
Море да си ја завршиме тука работата па мочај се во реваншотНего Мурило и Миранда не играат на реваншот а?