Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
На денешен ден пред 20 години, Џиџи го имаше своето деби за Парма во Серија А

12243427_1174316075929232_4754716075561006983_n.jpg

Ханда > Џиџи :icon_mrgr:

xMpMXax5.jpeg

На денешен ден пред 10 минути ме заболе левото маде кога Буфон дебитирал за Парма

Донарума >Ханда > Џиџи > Спортиело > Миранте

@Џонтра Волта на работа бев

Миланези какво ви е расположениeтo за утрешниот меч? Повредени нешто, недостапни, со кој состав отприлика ќе излезе Михајлович, што и како се очекува и слично нешто :D

Миланези какво ви е расположениeтo за утрешниот меч? Повредени нешто, недостапни, со кој состав отприлика ќе излезе Михајлович, што и како се очекува и слично нешто :D
Јас сум супер расположен и очекувам лесно да се прошетаме до трите бода. :icon_mrgr:

Јас сум супер расположен и очекувам лесно да се прошетаме до трите бода. :icon_mrgr:
Немој сабота е утре, ќе треба многу да се залие во случај на пораз :icon_mrgr:

Ама и при победа исто ќе е...

Така да останува forza neresheno!

Кое дерби беше на времето Милан- Јуве, важеше за убедливо најдобро дерби,една недела однапред само за тоа се збореше, а сега не е ниту бледа сенка, исто како да не се игра утре тој дуел.

Кое дерби беше на времето Милан- Јуве, важеше за убедливо најдобро дерби,една недела однапред само за тоа се збореше, а сега не е ниту бледа сенка, исто како да не се игра утре тој дуел.
Зошто е тоа така со свои зборови да објаснеше.... па може ќе се развие некоја дискусија :)

Марли, не чепкај ги аман... дан почнат пак. Кој ќе ги чита 10 страни, како мали петлиња да се драскаат.

Знам, најсмешно е од врвот коа гледаш :noze: Него... шо ми беше муабетот.... ќе се заебавате недела или сериозни ќе сте? За уплата прашувам:D

Немој сабота е утре, ќе треба многу да се залие во случај на пораз :icon_mrgr:

Ама и при победа исто ќе е...

Така да останува forza neresheno!
Probable line-up vs Juventus (4-3-3): Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Montolivo, Bonaventura; Cerci, Bacca, Niang.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom