Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Како прво , никаде не пишав за дерби Рома- Фиорентина.Рома има дерби, кое не од квалитетот на игрите на теренот, туку по омразата и битката на трибините е, и секогаш ќе биде во фокусот а тоа е Рома - Лацио.
Поентава на мојот коментар е пред се колку падна Серија А во однос на другите лиги, колку еден Милан падна поради бунга-бунга забавите на нивниот сопственик.Кој играчишта играа во тој дуел пред 10 години, а кој сега.Некогаш овој дуел беше битката за Скудето, а сега битка за кој ќе влезе во борбата за пласман во ЛШ.Но кој како го сфатил, неможам јас да ти сум во глава.

Знам, најсмешно е од врвот коа гледаш :noze: Него... шо ми беше муабетот.... ќе се заебавате недела или сериозни ќе сте? За уплата прашувам:D
незнам ... после прошлата пауза лошо тргнавме башка незгодни се Емполи

Стварно бе, барем да ни кажеше @Dejan <3 Viola кој се тетките, за другар прашуем :icon_lol:

Вечер Јуве 1у1 или само 1?
за другар прашувам :D

Реално според кладилнициве многу е потценет милан. Мислам дека можат гол да дадат. 1.55 коефициент е смешно, башка што се работи за дерби. Јест да јувентус е домаќин и на хартија е далеку подобар. Но не играат добро, не играат убедливо за да им се даде (да речам) толкава фаворитска улога како во смисла на коефициент, така и според медиуми.
Ќе даде се од себе Михајлович за да ова биде израмнет дуел, а и да скинат некој бод, у тоа сум сигурен.
Секако не негирам дека Јувентус е фаворит и дека поголеми се шансите да тепаат, но несмее Милан да се отпишува, особено поради играта задниве неколку кола која им е у нагорна линија(не земајки у обзир претходното коло со Аталанта) , пред се мислам на победата против Лацио.[DOUBLEPOST=1448115050][/DOUBLEPOST]
Како прво , никаде не пишав за дерби Рома- Фиорентина.Рома има дерби, кое не од квалитетот на игрите на теренот, туку по омразата и битката на трибините е, и секогаш ќе биде во фокусот а тоа е Рома - Лацио.
Поентава на мојот коментар е пред се колку падна Серија А во однос на другите лиги, колку еден Милан падна поради бунга-бунга забавите на нивниот сопственик.Кој играчишта играа во тој дуел пред 10 години, а кој сега.Некогаш овој дуел беше битката за Скудето, а сега битка за кој ќе влезе во борбата за пласман во ЛШ.Но кој како го сфатил, неможам јас да ти сум во глава.

А кажи ми дали ти текнува кои играчишта беа у рома пред 10ина години, кои играчишта беа у Лацио пред 10ина години?
Сите екипи од италија се паднати у споредба со претходната декада.

Чекај Чекај.... Што направи Черчи уствари? Уште не се освестив дали станува збор за професионален фудбалер или пекарче некое од 10ка.

Чекај Чекај.... Што направи Черчи уствари? Уште не се освестив дали станува збор за професионален фудбалер или пекарче некое од 10ка.
Со Хернанес кифли месат, додуша овај нашиов не беше толку лош :D

Иначе Роки слави јубилеј : 100та утакмица што ја има усерено у неговата кариера.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom