Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Рома ако земат некој екстра дефанзивец (рецимо Бенатиа да си го вратат) у јануари ќе бидат шампиони. End of story.

Јас уште пред некоја недела реков дека Рома е прв фаворит за титула, ама не знам кој фан на Рома ме направи само културен :D

Другите не покажуваат капацитет за прво место, освен можеби Наполи кои играат страшно последниот месец. Ама за нив можно е тоа да е само еден период и ништо повеќе. Јувентус премногу заостана, а и уште немаат сврзано две победи по ред така да следува периодот каде што мора да прикажат константност која е неопходна за да се биде меѓу првите две екипи.

Ја чекам Рома да освои титула за да го видиме Пупоне у право светло :icon_lol:

Глуми тука humble навивач со манири а у -

Гарант ќе стане микс од Нигерот/Сасуке и УФО ако освојат :D:D

Позз од 3то место (моментално)

ИНТЕР ШИНТЕР ПРИНТЕР :motorce:

Кој ти е тој Пупоне цело време од уста не го вадиш бе :D

Btw, поздрав и од мене, кисче :love:
qxkuhj.png

Aко има нов шампион титулата нема да му ја важиме пошо Јуве не се во форма или како одеја тие муабети ?

Sent from my D2403 using Tapatalk

Aко има нов шампион титулата нема да му ја важиме пошо Јуве не се во форма или како одеја тие муабети ?

Sent from my D2403 using Tapatalk
Не не, ако Јуве освои, тогаш не се рачуна титулата, така одеа работите :D

Лани или преклани беше ко имаше Рома 10 од 10 на почетокот и освен Јувентус ниту еден друг посериозен противник? Ко не освој тогаш, сега уште помалце, така да поздравувајте од врвот колку сакате пак на крајот некој друг ќе го крени пехарот.

Лани или преклани беше ко имаше Рома 10 од 10 на почетокот и освен Јувентус ниту еден друг посериозен противник? Ко не освој тогаш, сега уште помалце, така да поздравувајте од врвот колку сакате пак на крајот некој друг ќе го крени пехарот.
Pa koj se sega novi poseriozni konkurenti ?? Inter, Milan,Viola ??
Togas so Napoli i Juve se brkavme i taka ke bide godinava ,Juve ke se vrati so nekolku pobedi vrzani rabotata e da se iskoristi maksimalno sekoj nivni kiks!!

ROMA ROMA ROMA

Мондонико ќе се разочара ако Јувентус сврзе 4 5 победи и за брзо време се искачи у топ3 екипите во серија А. Нема да знае за што да пишува и за кого да пцуе... :confused:

Мондонико ќе се разочара ако Јувентус сврзе 4 5 победи и за брзо време се искачи у топ3 екипите во серија А. Нема да знае за што да пишува и за кого да пцуе... :confused:
Другар ти дефинитивно не ме разбираш мене. Нема смисла да се објаснувам со тебе, оти нели секој верува во она што сака.

Јас уште пред некоја недела реков дека Рома е прв фаворит за титула, ама не знам кој фан на Рома ме направи само културен :D

Другите не покажуваат капацитет за прво место, освен можеби Наполи кои играат страшно последниот месец. Ама за нив можно е тоа да е само еден период и ништо повеќе. Јувентус премногу заостана, а и уште немаат сврзано две победи по ред така да следува периодот каде што мора да прикажат константност која е неопходна за да се биде меѓу првите две екипи.

Јас те цитирав друже и сеуште стојам на моето мислење дека одбраната не е за скудето.[DOUBLEPOST=1445865728][/DOUBLEPOST]

Нема да знае од кој профил попрво да напише.

Другар ти дефинитивно не ме разбираш мене. Нема смисла да се објаснувам со тебе, оти нели секој верува во она што сака.
Па никој не рече дека мораш да се објаснуваш со мене. :)

Што изведуело ганциво со дресот?Прегледај го приврзокот 131645[DOUBLEPOST=1445819886][/DOUBLEPOST]http://www.football-italia.net/74823/pogbas-message-pele

Му честитал 75 роденден на Пеле :pos:

1+0+5=6 претходниот негов број. :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Што поише можеш да очекуваш од глупав и неписмен циган, лидерот на Јуве. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom