Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја чекам Рома да освои титула за да го видиме Пупоне у право светло
Глуми тука humble навивач со манири а у -
Гарант ќе стане микс од Нигерот/Сасуке и УФО ако освојат
Позз од 3то место (моментално)
ИНТЕР ШИНТЕР ПРИНТЕР![]()
Не не, ако Јуве освои, тогаш не се рачуна титулата, така одеа работитеAко има нов шампион титулата нема да му ја важиме пошо Јуве не се во форма или како одеја тие муабети ?
Sent from my D2403 using Tapatalk
Pa koj se sega novi poseriozni konkurenti ?? Inter, Milan,Viola ??Лани или преклани беше ко имаше Рома 10 од 10 на почетокот и освен Јувентус ниту еден друг посериозен противник? Ко не освој тогаш, сега уште помалце, така да поздравувајте од врвот колку сакате пак на крајот некој друг ќе го крени пехарот.
Другар ти дефинитивно не ме разбираш мене. Нема смисла да се објаснувам со тебе, оти нели секој верува во она што сака.Мондонико ќе се разочара ако Јувентус сврзе 4 5 победи и за брзо време се искачи у топ3 екипите во серија А. Нема да знае за што да пишува и за кого да пцуе...![]()
Јас уште пред некоја недела реков дека Рома е прв фаворит за титула, ама не знам кој фан на Рома ме направи само културен
Другите не покажуваат капацитет за прво место, освен можеби Наполи кои играат страшно последниот месец. Ама за нив можно е тоа да е само еден период и ништо повеќе. Јувентус премногу заостана, а и уште немаат сврзано две победи по ред така да следува периодот каде што мора да прикажат константност која е неопходна за да се биде меѓу првите две екипи.
Ја чекам Рома да освои титула за да го видиме Пупоне у право светло
Глуми тука humble навивач со манири а у -
Гарант ќе стане микс од Нигерот/Сасуке и УФО ако освојат
Позз од 3то место (моментално)
ИНТЕР ШИНТЕР ПРИНТЕР![]()
Па никој не рече дека мораш да се објаснуваш со мене.Другар ти дефинитивно не ме разбираш мене. Нема смисла да се објаснувам со тебе, оти нели секој верува во она што сака.
Што изведуело ганциво со дресот?Прегледај го приврзокот 131645[DOUBLEPOST=1445819886][/DOUBLEPOST]http://www.football-italia.net/74823/pogbas-message-pele
Му честитал 75 роденден на Пеле![]()