Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
А кој го става?

Од денот коа се сликаше со дрес на Јуве за мене не постои.

Јас на пр среќен сум што класа играч како Пирло играл во Јве иако го пцуев лани последната сезона. Па дали бил легенда наша или не големиот ташак јас го гледав во наш дрес.

Исто како што ми е мило што сум го гледал Гатузо како игра.[DOUBLEPOST=1444789145][/DOUBLEPOST]
12088563_1008411219231543_4247920585593839040_n.jpg

Последно уредено:
Пирло е еден од најзаслужните за тоа Скудето во сезоната 2011/2012... Баш кога требаше Милан да се врати на старите патеки, Јувентус му го расипа планот, и веќе наредната сезона беше распад систем.
Фала му на Алегри што го играл на погрешна позиција во Милан, и воопшто не сметал на него во иднина :icon_mrgr:

Него интерашиве ги нема нешто пред дербиво, да не имаат уште трауми од дуелот со Фиорентина

:kafence:

Интераши што се случи со Љаич, озбилен беше проблемот или некоја медиумска патка? Има шанси да игра во дербито?

Интераши што се случи со Љаич, озбилен беше проблемот или некоја медиумска патка? Има шанси да игра во дербито?
Би требало да игра. Манчини имаше изјави дека верува во него. Па сеа ќе видиме, ако сака да води инат Манчини и да го форсира чичко ми Паласио тогаш нека води. Љајиќ е во форма моментално и греота е да седи на клупа на сметка на издуван вентил како Репот.

Би требало да игра. Манчини имаше изјави дека верува во него. Па сеа ќе видиме, ако сака да води инат Манчини и да го форсира чичко ми Паласио тогаш нека води. Љајиќ е во форма моментално и греота е да седи на клупа на сметка на издуван вентил како Репот.
А Јоветич повреден е нели?

само да не дува промаја у соблекувална може дасе повреди иначе спремен е увек

Кажи го тоа со офанзивното, посмешно беше (n)

Како деца плачевте кога Уфо пишуваше овде, а Нигеров со по 10 акаунти си седи на Кајгана.
Иначе се врати Јоветиќ и тренира скоро една недела целосни тренинзи, спремен е за во Недела.

Sent from my Xperia SP using Tapatalk

полека не се вознемирувајте, јас пишувам мислење за утакмицата што следи сега у недела од серие а, а џонтра на пример офтопик е пишува за утакмици некој со аустриа русија втф...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom