Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Гледам наредно коло натпреварите и горе-долу може да се направи предвидување за сите освен за Интер-Јуве.
Сѐ е во игра. :)

Гледам наредно коло натпреварите и горе-долу може да се направи предвидување за сите освен за Интер-Јуве.
Сѐ е во игра. :)

ова освен со колку гола разлика ке тепа Јуве , не гледам друго да е тешко да се предвиди... секако освен ако манчини не тргне офанзивно од почеток....

др торино милан гг3+
сасуоло лацио -т2
фросинон-самдориа -т2

овие сигурни се

ова освен со колку гола разлика ке тепа Јуве , не гледам друго да е тешко да се предвиди... секако освен ако манчини не тргне офанзивно од почеток....

др торино милан гг3+
сасуоло лацио -т2
фросинон-самдориа -т2

овие сигурни се

Не знам, не знам... Ако се смират Манчини со Љајо и да се одлучи да го стави во игра со Перишич ќе биди опасно. Ако се додаде креативниот среден ред, мислам дека ќе немате шанса.

"Dybala is a great player. Paulo has a big future ahead of him. He will certainly be talked about a lot over the next few years. I can tell he is a player of real quality. Trust me on that."

- Leo Messi

Меси и за Кркич има исто изјавено. The rest is history :D[DOUBLEPOST=1444684480][/DOUBLEPOST]
Милан what?
Со кој клуб има освоено најмногу скудета?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Латас ти си!?

Можете да се ебете Пирло освои 2 ЛШ со Милан и две скудета, со Јувентус има 4 скудета али трофеј у ЛШ > скудето така да.......... :icon_lol:

Можете да се ебете Пирло освои 2 ЛШ со Милан и две скудета, со Јувентус има 4 скудета али трофеј у ЛШ > скудето така да.......... :icon_lol:
Да али од што толку го сакал Милан 2006 летото веќе се замислувал во Мадрид и бил на пат да си одбере куќа :icon_lol:

Да али од што толку го сакал Милан 2006 летото веќе се замислувал во Мадрид и бил на пат да си одбере куќа :icon_lol:
Среќа немал прилика да ја покаже верноста према Јуве у ситуација кога ве рогнаа у втора лига :icon_lol:

Среќа немал прилика да ја покаже верноста према Јуве у ситуација кога ве рогнаа у втора лига :icon_lol:
Не ми треба мене од Пирло верност, си добив тоа што го сакав. Дваесетина голови од слободен удар, решавачки асистенции, еден куп донесени бодови кои значеа титули.

Ваша грешка е тоа што Пирло го промовирате само како легенда на Милан, како да во Јуве имал само епизодна улога. На тоа додади го и фактот што остај 2006 и 2009 тегнеше да си оди со Анчелоти во Челзи покажува дека Пирло и самиот не се доживува како играч само Милан и верен на Милан. Не може да го ставате во исти ранг и не е како Инзаги, Сидорф, Гатузо и да не ги набројувам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom