Година 2022 Интер уште се гуши у просечноста која го зафати у периодот од 2012 до 2017, заглавен до гуша ради промашени трансфери со проблеми со ФФП.
Најголемиот кривец за тоа Роберто Манчини кој моментално е помошник тренер на младинците на Про Патрија вели дека Бранко Телма го излажал дека конечно коцките му се склопиле, и дека Миранда е најдобриот дефанзивец кој шетал на планетата тоа време и дека бил многу среќен одкако Атлетико Мадрид така многу тешко се одкажале од него. Дека Хандановиќ бил на рамниште на Буфон, дека Муриљо е идниот капитен кој ќе биде срцето и душата на големиот Интер.
Коцкете се наредиле и кога по макотрпни 3 месеци преговори големата резерва на големиот Волфсбург Иван Перишиќ дошол како Меси-ја да го воздигне Интер во небесата, абе какви коцки Мозаик му се наредил.
За момчето што изигра 3 утакмице у 2 године у Сити да не праемо муабет, Јо-Јо братот големата сила, заедно со К-Дог, Мауро И ту да К ту да Р Икарди и Ел Гуаро требале да го сочинуваат костурот на непобедливиот интер.
Но бранко го излажал, коцките се срушиле како кула од карти, пресечен беше патот кон големината од големиот нос на марадона од јадранот, Калина
Манчо морал да продолжи понатаму, и дека во неговата потрага по тим со 10 меделовци завршила конечно во Про Патрија.
За неуспехот на Интер и ден денес го обвинува Бранче телма кој некаде во нека пештера се крие и му стигнаат пораки преку гулаби од Славчо Сани, Јорде ГЕоргиевски и Панче Малдини и сеуште јаде ремет душава, од време на време ќе добие и некој гулаб од момчето од Ѓорче, со порака Издржи бранче Интеристите се големи и во порази.
Манчо ги обвинува бранче и коцките, и вели дека не е негова кривица, и ако не ми верувате , дека Манчо е дупе од тренер прашајте го Џонтра, тоа е еден хумористичен дечко кој живее преку седумте мориња, седумте планини и седумте океани во белимбегово, он ќе ви каже дека сте во право а јас сум у криво.
Манчини е тренер на исто рамниште со Анчелоти..
Идем ја сеа да му пуштим гулаб на бранче со порука Сисај !!!