Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коа си меѓу интернационално најекспонираните клубови од секаде ќе имаш туристи 24/7, а стадионите ќе бидат преполни со такви, посебно тие со огромни капацитети..Не изгледа убаво да присуствуваш на меч на една од најдобрите екипи во свет, а да има таква мртва атмосфера. Не е ова NBA па ќе навиваме со Defence, defence. Уште тогаш му кажав на другарот што беше со мене дека јас да сум некој одговорен у ФЦ Барса би пуштал на стадион само луѓе со лична карта од Барселона. Неможе бе 50000 косооки да пуштиш на стадион и атмосферата да ти е ко у театар. На почеток на меч ги исклучија светлата за претставување на играчите и само блицови се гледаа од сите трибини. Што е до мене и телефони и апарати би забранил да се внесуваат на стадион.
абе види реално ЛШ и Сериа А е различно.. Ваму имаш 6 текми, 3 порази да имаш премалку ти се шансите да се пласираш понатака.. Во калчото и на почеток да имаш 3 пораза тоа не ти утиче многу пошто можеш после 10 победи да сврзеш и пак да се приклучиш кон врвот..Па ради тоа и беше мојот коментар,кога Интер сврза 3 победи по ред запнавте дека сме мереле кур на 3 утакмици,малце сеа и ние да ве поребраме не се Љути одма![]()
Не сум ни некој фан на Барса, уствари еден од поомразените клубови ми е, ама убаво тресење си удара членот горе.
Затоа шо некои кримоси не вложуваат во ре/изградба на нов стадион кој ќе е во корист пред се за фановите и имиџот на клубот, праи некои апла глупи тврдења типични за балканец.
Нејќам да претерувам, ама на врвните клубови одамна не им се приоритет ултрасите на трибини. Се повеќе се ретчат како навивачки кор од трибините, од најразлични причини.
И нормално дека ќе има се повеќе туристи на стадионите кај такви екипи, држат огромни фан бази и секоја утакмица им е посебна атракција.
Порано со @Клипче пишев мислам околу Милан и колку е несериозна управата и нема амбиции да се враќа како врвен клуб во Европа. Оваа им е голема грешка.
Брат на моменти подосаден си од мутавине рипки шо ги чуваш во леген.
sent from my cigla
Добра реченица под аватарот
Не ми стигнал тагот али небитно сакаф да те прашам критиката кон Милан е пошо испадна инфо дека нема да се праи стадион?
Не знам колку е реална и вистинита, имаат спремно сфе али мал проблем околу локацијата се јави но не би било проблем и на друга да се одлучат.
Имаше и официјални изјави и сфе а Барбара се скина од работа со спонзори со чуда да обезбеди финансии сигурно нема да прокоцкаат шанса.
Дала и пичка таа за стадионот нема шанси да попушти лесно.
Инаку моето мислење е дека си треба нов стадион што ќе носи приходи нон стоп и што ќе е модерен и сфе тоа.
Да нема забуни
Шо те знам мн емоционален ми си во последноДобро бе Деви да ти ебам мравојадот смеј се шукур ми се извинуваш :Д
Си ме помешал со Кастиел :ДШо те знам мн емоционален ми си во последно![]()
ИзвиниКако можеш да му се извинуваш заради смеење? Кој си ти бе да се извинуваш ради смеење? Кој си бе ти Ѓубренташ? Абе изгуби ми се одма, ќе се извинувал за смеење. Аиииииииии, оној у ПЛ темана за уши ќе ги тегнел играчите, овој сега се извинува. Изгубете се, не постоите.