- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Се разбудија зебрите. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се разбудија зебрите.![]()
се разбудија и тоа со дигнат пенис, сад че да вас јебу
Брат на моменти подосаден си од мутавине рипки шо ги чуваш во леген.Еј занесувајте се, али не многу оти далеку од решени ни се огромните проблеми во играта во првенството.
да, и нема срце на теренЏабе им е тој стадион на Барселона кога нема душа у него, кога игра Барса нема страст, нема навивање, нема тифо, нема ултрас, нема атмосфера.
Конте ќе почнеше со Барѕаљи беГи жбрцнаа убаво, нема што тука.
Ја мислам Конте при резултат 1-1 ќе го стаеше барзаљи.
Јас летово бев на Барса-Рома и многу се разочарав од атмосферата. Значи, освен од време на време БАРСА, БАРСА!!!, немаше ништо. Искрено се надевам дека таквото навивање се должи на огромниот број на туристи кои беа на тој меч. Значи Барселона е прекрасен град, Кампот е прекрасен стадион ама нема ни Н од навивање.да, и нема срце на терен![]()
Не сум ни некој фан на Барса, уствари еден од поомразените клубови ми е, ама убаво тресење си удара членот горе.Јас летово бев на Барса-Рома и многу се разочарав од атмосферата. Значи, освен од време на време БАРСА, БАРСА!!!, немаше ништо. Искрено се надевам дека таквото навивање се должи на огромниот број на туристи кои беа на тој меч. Значи Барселона е прекрасен град, Кампот е прекрасен стадион ама нема ни Н од навивање.
Брат каков резервиран пост напиша, за да не те цитираат ако фејлне Јуве лол. Јуве и Рома имаат најдобри состави, прашање е на време само кога ќе се разбудат и ќе избијат горе.Еј занесувајте се, али не многу оти далеку од решени ни се огромните проблеми во играта во првенството.
Не изгледа убаво да присуствуваш на меч на една од најдобрите екипи во свет, а да има таква мртва атмосфера. Не е ова NBA па ќе навиваме со Defence, defence. Уште тогаш му кажав на другарот што беше со мене дека јас да сум некој одговорен у ФЦ Барса би пуштал на стадион само луѓе со лична карта од Барселона. Неможе бе 50000 косооки да пуштиш на стадион и атмосферата да ти е ко у театар. На почеток на меч ги исклучија светлата за претставување на играчите и само блицови се гледаа од сите трибини. Што е до мене и телефони и апарати би забранил да се внесуваат на стадион.Не сум ни некој фан на Барса, уствари еден од поомразените клубови ми е, ама убаво тресење си удара членот горе.
Затоа шо некои кримоси не вложуваат во ре/изградба на нов стадион кој ќе е во корист пред се за фановите и имиџот на клубот, праи некои апла глупи тврдења типични за балканец.
Нејќам да претерувам, ама на врвните клубови одамна им престана да им бидат приоритет ултрасите на трибини. Се повеќе се ретчат како навивачки кор од трибините, од најразлични причини.
И нормално дека ќе има се повеќе туристи на стадионите кај такви екипи, држат огромни фан бази и секоја утакмица им е посебна атракција.
Порано со @Клипче пишев мислам околу Милан и колку е несериозна управата и нема амбиции да се враќа како врвен клуб во Европа. Оваа им е голема грешка.