Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Кај си бе дечко? Добар? Ќе даеш една цигара? Фала. Еве ја да прошетам малку, нозете ме болат. Цел ден работам, рмбам. Рафтовите ги избришав, теглите ги избришав, ги наредив, да ти е мерак да ги гледаш. Сервисите ги наредив, по големина, имам секакви, големи, мали, тие хоби ми се знаеш, од Русија, од Узбекистан, Туркменистан, од секаде имам сервиси. Ама тоа тревата во двор два метра израснала, не можам да ја окосам сам, змии ќе ме изедат. Ај дај уште една цигара и да бегам, да не те задржавам. Фала дечко, не, не, памти па врати, ќе видиш кој човек сум јас. Ајде чаоо, чао.

Кај си бе дечко? Добар? Ќе даеш една цигара? Фала. Еве ја да прошетам малку, нозете ме болат. Цел ден работам, рмбам. Рафтовите ги избришав, теглите ги избришав, ги наредив, да ти е мерак да ги гледаш. Сервисите ги наредив, по големина, имам секакви, големи, мали, тие хоби ми се знаеш, од Русија, од Узбекистан, Туркменистан, од секаде имам сервиси. Ама тоа тревата во двор два метра израснала, не можам да ја окосам сам, змии ќе ме изедат. Ај дај уште една цигара и да бегам, да не те задржавам. Фала дечко, не, не, памти па врати, ќе видиш кој човек сум јас. Ајде чаоо, чао.
Мама ти си ? :smirce:

Коа си меѓу интернационално најекспонираните клубови од секаде ќе имаш туристи 24/7, а стадионите ќе бидат преполни со такви, посебно тие со огромни капацитети..

Јасно, не викам дека е подобро, самото комерцијализирање на фудбалот донесе до таква ситуација, и верувај за некои 10 години ќе има 90% пацери со сендвич и кока кола исто како у нба.
Хахаха, кога веќе спомна за Болдираното. На мечов имаше огромен ред на луѓе кои пропуштија голем дел од првото полувреме чекајќи да купат сендвич или нешто за пиење. Па маму ти е**м, јади дома. Со цел памет некој рока пари на карта за таму да чека 30-40 минути ред за да јаде:uzi::uzi::uzi:

866829b0343b877f142ace127ac3e18f.jpg

Де бе за 3 кола одиграни одма багери да се ставале, изджете бар до 10 коло ако сме на истото место ондак не да е заслужено багери стајте ако сакате и трактор ама вака многу детски делувате.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom