Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да бе, дека е Неста затоа сте го зеле од некое село од Колумбија за 200 евра, нашиов дека е дупло послаб платен е 25 мил евра... Аусилио мајсторе пушимо ти курац ми, волимо те као нашу мати... Еее аусилио !!

:dudlac::dudlac:Марли Интераааааааааааааш, Интерааааааааааааааааааааш, Интерааааааааааааш

Да бе, дека е Неста затоа сте го зеле од некое село од Колумбија за 200 евра, нашиов дека е дупло послаб платен е 25 мил евра... Аусилио мајсторе пушимо ти курац ми, волимо те као нашу мати... Еее аусилио !!
а ти реков да не претеруваш со лекарстват [emoji2]
1ef230613d655bbe10fc60d9958c7ef3.jpg

гаси ја Серија А

Последно уредено:
хахахаха многу јака зајбанција со сликава

нигде не ги гледам меси и роналдо, хазард, агуеро, туре, компани....

Тогаш што јадеш гомна дека КондоМија е преплатен? :kezec:

Комшиките осетно ослабени на дербито изгледа нема да им игра Бертолачи. Можи па имаме шанси :kluc:.

Сеа и стефан-коби ќе ти каже дека нема да играат и Ибра и Витсел пошто шегобиец креативен е

Таљавенто ќе судел утре Македонија-Шпанија, сака некој да одиме да се сликаме со него?

Таљавенто ќе судел утре Македонија-Шпанија, сака некој да одиме да се сликаме со него?
Пу како не сум од Скопје, ќе се сликав со него у Јуве дрес и ќе си го закачев на аватар тука да се знае кој е кој :kuracc:

А и сигурно ќе бидат двајца од Банти, Дамато или Мацолени за судии зад головите.

Пу како не сум од Скопје, ќе се сликав со него у Јуве дрес и ќе си го закачев на аватар тука да се знае кој е кој :kuracc:

А и сигурно ќе бидат двајца од Банти, Дамато или Мацолени за судии зад головите.
и одоздола пиши
"да се знајт дами и господо кој владејт со Итаља"

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom