- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.916
Со точак беше и кога го договори и Диего Лопез. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
изледа за со Мартинез му се дупнала гумата хехе
Па ако се ирелевантни тогаш зашто вие се палите на сребрена ѕвезда, црвена ѕвезда исл?Стварно се палите на тоа што Интер има 1 трофеј повеќе од Милан земајќи ги во предвид сите натпреварувања во Италија?
Батали ги ти Копа Италија и Суперкупот, тоа се комплетно ирелевантни натпреварувања. Тоа е како при броењето на успехот во Европа да ги земаме во предвид УЕФА купот и Интертото ебаго.
Па ако се ирелевантни тогаш зашто вие се палите на сребрена ѕвезда, црвена ѕвезда исл?
Не се палиме, туку тоа беше ислустративно спомнато пошто Скиреа збореше дека Интер секад бил у втор план, угнетувани од комшиите, кур се тресе. Трескање на памет.
Погоре напиша пост за обраќање теми и слично, а и ти тоа го правиш.Океј, тогаш Интер > Јувентус пошо у Европа сме подобри од вас. Значи дилемата е решена, Милан, Интер па Јувентус.
Јас само знам дека поголем дел од луѓето обејктивно ќе го стават Милан пред Интер, онака не заради титули или успеси туку едноставно како тим. Општо гледано. Не знам дали разбираш што сакам да кажам.
Со троПањево, ја мислам дека ти си повеќе пцуен овие денови, отколку Алегри цел живот.
Ако тролаш, не би фатил место ниту на листата на најдобри, ниту на најлоши тролови.
Вашиот ВИКСА.ЛАЛ у квалификации ќе испадне.![]()
Вашиот ВИКСА.ЛАЛ у квалификации ќе испадне.![]()