Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Не верувам да примат 8 гола , барем до сега не се случило . А на Леверкузен ги наполниле редовно до врв.
Фигуративно беше кажано, мислев на тоа дека Лацио нема ништо повеќе да направи од нив. Еве и денес Леверкузен беа доста подобри, очекувам да издоминираат во реваншот и да поминат. Нема ротација Лацио, реков веќе уште пред некоја недела.

Мило ми е за Лацио, ме изненадија. Нерешено е доволно да се извади во Германија. Браво.

Фигуративно беше кажано, мислев на тоа дека Лацио нема ништо повеќе да направи од нив. Еве и денес Леверкузен беа доста подобри, очекувам да издоминираат во реваншот и да поминат. Нема ротација Лацио, реков веќе уште пред некоја недела.
А во што беа подобри?

Лацио :cuc:

Лацио воопшто не беа лоши.

Лацио е гнасна и цврста екипа чисто сумњам дека некој би му дал 3-4 гола а камоли 8. Гнаси невидени се, едно е Серија А друго ЛШ.

Грешка си брат, баш има играчи за ротација Лацио сезонава, тоа беше лани проблем. Еве ти на пример денешната средина Биља, Онаци, Пароло не е ништо подобра од Сергеј, Каталди и Морисон. Нападот Андресон, Клосе, Кандрева од Кишна, Џорџевич и Кеита. Кучиња се Лацио, нешто налик на Атлетико од пред неколку сезони и без некои истакнати ѕвезди во тимот сепак гризаат, Пиоли е страшен мотиватор.

Игра ли Морисон воопшто за Лацио ? Зар уште се нема изглупирано? :D

Честито за победата ама Леверкузен имаше многу шанси не очекував толку да се изнаиграат во Рим.. Интересен ќе биде реваншот во секој случај :)

Му се исполнил сонот да игра во Реал. [emoji4]

93bb32ee06292c6c194ef8f7e8fca1a2.jpg

Абе глуп, ова е слика кој дојде Коваќич у Интер, и Тохир вети екстра засилувања и Модрич се спомнуваше дека ќе дојде као замена за Снајдер !!
Не ги провоцирај људите без потреба. На кого нормален му е со да игра за Реал. Он е дете на Интер и не сакал да иде у Реал, ама го набркале :(

Игра ли Морисон воопшто за Лацио ? Зар уште се нема изглупирано? :D
Ja прееба ногата Равел на првата пријателска, затоа и слабо имаше настапи летово.
Иначе ја не го знам дечкото, кој е тој од кај дојде? Глуперда некоја е?

Еве го Верати јувенташот од мали нозе...

http://www.football-italia.net/71199/verratti-‘i-was-close-juventus’

“Everyone in my family are Juventini, I was surrounded by Juventini. I still watch there games, as I do with Milan and other teams. I love football, and I love watching games on TV.

“However, I don’t have an Italian team who I support, I love to watch the games, but I don’t attach too much importance to who wins or loses.”

Ja прееба ногата Равел на првата пријателска, затоа и слабо имаше настапи летово.
Иначе ја не го знам дечкото, кој е тој од кај дојде? Глуперда некоја е?
Од кај нас :) Поголем талент беше од Погба, ама беше е клучниот збор. Тешка ретарда е, http://www.theguardian.com/football...-trial-january-assault-girlfriend-acid-threat ова и уште 3-4 забрани да се приближува на луѓе во Англија. Ич не му е до фудбал а инаку како што реков многу поголем талент и од Погба.[DOUBLEPOST=1439937512][/DOUBLEPOST]http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...d-wrong-former-Manchester-United-starlet.html

Eве, Фергусон за него рече дека е најголемиот талент што го тренирал

Фросе, не го употребувај зборот „талент“ додека комуницираш со Интерашиве периодов зошто најголемиот талент изминативе 10 години им отиде за кило семки кај РАФА!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom