Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.379
Поени од реакции
26.352
Па Џонтра се теши дека барем не изјавил Кова дека отидол поради титули во Реал. Демек со Интер лагано титули си освојуваа па барем не ги навредил.

И тргни го логото од Лацио од аваторот. Им донесе среќа на Лацио против Леверкузен. :mad:Нека стои на Баерн само. И пиши понекогаш во фан клуб Баерн не мора добредојде да ти посакуваме. Во сабота против Хофенхајм од 15:30 играме да знаеш ливе он Еуроспорт 2.

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.583
Поени од реакции
59.333
За различни играчи станува збор.
Ковачиќ е појак, затоа за кило семки. Кутињо немаше да го биде у Италија, знаат упатениве и затоа за набран чај од позади Водно, таму у селото кај што живее тој мртвиот.
Па тој кај Роџо отиде, не кај Рафа :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Доказ дека ви е мртов клуб, помртов од Леонардо Дикаприо у Титаник, по потонат од бродот е тоа што на играч што според вас сакал да остане, ќе градел кариера, ќе умрел за Интер, мој живот е клубот, околу мене ќе се гради сфе, го продавате за говно пари а нашиот што сакал да си оди го даваме за 50м фунти бе ти ебам мртвиот.[DOUBLEPOST=1439939009][/DOUBLEPOST]
Па тој кај Роџо отиде, не кај Рафа :D
Кова отиде кај Рафа бе. Дај бе не ме јеби у сред муабет :D

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Па Џонтра се теши дека барем не изјавил Кова дека отидол поради титули во Реал. Демек со Интер лагано титули си освојуваа па барем не ги навредил.

И тргни го логото од Лацио од аваторот. Им донесе среќа на Лацио против Леверкузен. :mad:Нека стои на Баерн само. И пиши понекогаш во фан клуб Баерн не мора добредојде да ти посакуваме. Во сабота против Хофенхајм од 15:30 играме да знаеш ливе он Еуроспорт 2.
Па брат, ти знаеш како од 8мо место се стига до титула?

НИКАКО!!!!!!!!!!!!!!

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Па не побара трансфер за да осваја титули негде, јасно е на сите дека со Реал ќе освојува, т.е не се знае, ментален му е тренерот.
И не замарај, Милито 2-0, Пандев 3-2. :D:kuracc:

Иначе и за Лацио сум, глеаш Бајерн прв стои, ќе газиме сезонава, хехе и ја избегав од Интер по титули, исто како Стерлинг од Ливерпул.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Од Интер да отидеш да навиваш за Баерн треба или да си ретардиран или да си од Белинбегово :icon_lol:
Кое Белимбегово бе, да стигнеш до кај мртивоф три пати резервар треба да полниш.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Доказ дека ви е мртов клуб, помртов од Леонардо Дикаприо у Титаник, по потонат од бродот е тоа што на играч што според вас сакал да остане, ќе градел кариера, ќе умрел за Интер, мој живот е клубот, околу мене ќе се гради сфе, го продавате за говно пари а нашиот што сакал да си оди го даваме за 50м фунти бе ти ебам мртвиот.[DOUBLEPOST=1439939009][/DOUBLEPOST]
Кова отиде кај Рафа бе. Дај бе не ме јеби у сред муабет :D
Еј браво, ми се свитка куров ако сте земале 50 милиони, тоа не го мења фактот дека најголемиот талент и иднината на екипата јавно пред сите ви отиде у бош тим за да освојува титули.
Вие за инат после Милнер го земавте и капитен го стаивте.

И сеа со тие 50 милиони што ќе напраите, ќе купите хартија за Роџо да напраи нов проект од 2343246 страни, како до титула? Да ти ебам тоа конците на фаца што ти штрчат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom