Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
зашто таков шал стаил манчини?

За Сари да испадне хомофоб :icon_lol:

Дупла круна :cool:

Триплете сине, нели ја освоивте и титулата Есенски Првак :pos:

Кондомија еј, хахах, најјак ми беше негде при крај на полувреме повлечуе напад со својот долг чекор, елегантен како Пирло, цврст како Јаја, и дига поглед да види каде се наоѓа неговото убиствено напаѓачко крило Бјалблани и упатува прекрасна топка во рацете на Нето :icon_lol:
Тоа се тие 35 милиони евра :icon_mrgr:

Шо се секирате бе, титулата у џеб сега и Едер ака Диего Милито два ( пошто двајцата дошле на 30 године) ќе ве опрае !! :icon_lol:
Икарди може да повлече некоја врска и Ванда Нара ќе го замени Манчини

35 милиони не се плаќаат за млад неизграден играч.
И јас се слагам дека ако беше во појак тим ќе покажеше повеќе но и вака мора да игра многу многу подобро.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Кој пресврт им го направи Јуве на Интер сезонава не е можно. :icon_lol:

Од дупење за сите пари на темава првите 2 месеци, до ебење кај ќе стигнат после тоа. :D Уфото слободно одбанирајте го, секако нема да му текне да пише нешто на темава. xD

ме боли кур како игра Кондогбија искрено
Клипче мислиш тие знаат како игра Кондогбија и дали (не) ќе биде флоп? Па трет натпревар му е на дечкото како стартер, од кај го виделе :icon_lol:

И јас се слагам дека ако беше во појак тим ќе покажеше повеќе но и вака мора да игра многу многу подобро.

Среќа па Дибала изграден играч беше вие коа плативте слична сума за него.

Последно уредено:

Кажва навивач на екипа која плати 40М за Дибала. Кондогбија беше подокажан и попознат од Дибала ама ете не се вклопува засега во филозофијата на Манчини. Само немојте да го продадете па да се улај во друга екипа.

Вие лупнавте 40 за Дибала, нашиве 30 за Ромањоли.
Плус Кондомија беше поизграден играч од двајцата заедно, две сезони првотимец у Севиља, две у Монако, играше едно време и за репрезентација.
Шала на страна дечкото си кинеше у Монако, и вредеше секој цент за него. Сеа дали Интер не му се погоди дали Италијанското, дали клетвата на Галијани ( ене го и Џексон, Атлетико го нуди на позајмици :icon_lol: ) незнам. Ако продужи да игра вака на лето нека си го продава Интер и за нив добро и за него.

Хајлајтот на вчерашната претстава за возрасни..

tumblr_o1nqftI0uo1spjo4xo1_500.gif

Дибала дојде во изграден тим со идентитет, јасна цел и патека на одење, тим со визија и многу шампиони.
А не во тим со Меделовци и Бјабјановци.

Многу е ова пичкарски пристап што го имате за Кондогбија. Бидете мужи соочете се со фактот дека за 40 милиони имате тотално изгубен играч кој ама никаков допринос како што очекувавте.
Црнчево никако не се вклопува у играта на Интер, а се гледа дека има предиспозиции да биде фудбалериште. Ама џабе, кога напраиле погрешна проценка сеа вадете се на муабети од типот цврст бил, имал техника. Се тоа океј, али џабе кога нема никаков импакт врз играта на интер.
И дошол у Интер ради некој си проект(ако ме служи добро меморијата така има изјавено). Па добро он што очекуваше од Интер, со Рибери и Озил да игра?
Плус, не мислам дека во Монако на пример играл со ептен појаки играчи.
Се заебаа Интер за Кондогбија, но можеби повеќе со Ковачич. Врти сучи, зборете ми како тоа последните месеци дур играл у интер му ја мењале позицијата секоја утакмица, али со Ковачич овој Интер ќе изгледаше далеку подобро.
А друг муабет е што и Реал се заебаа со тој трансфер.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom