Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам стварно зашто толку го кењате Паласио, не сум го глеал многу интер годинава, али од тоа што сум глеал ептен благодарен и корисен играч, многу работа врши...
И зашто Кондомија не славеше ? Навијал ко мал за Торино? :icon_lol:
ne deka ne slavese, nego izreagira ko mnogu napagaci do sea sto stagnirale so davanje golovi so meseci, trgase maler od sebe so racete, bas go fatija toj moment, deka i Mancini zborese uste e mlad, uste cela ekipa ne igra ko sto treba, uste ne e adaptiran na uslovite u kalcoto bla bla, a i Deshamp radi isti pricini ne go zema sea za Francija i toa e toa pa periodov ne mu e bas najidealen.

Аталанта што изнапомраши со Милан вчера што не пишуваше дека сте имале многу среќа?
Играта е 90 мин, нормално дека ќе има шанси за гол, некогаш повеќе некогаш помалце, но мора да ги има, сеа ајде да ги пресметаме и шансите како голови.

Очигледно не ме разбирате, не го кажав ова у лоша конотација. Среќата е составен дел од играта, али Интер сезонава ја има многу реално да праемо муабет. Среќата и Ханда кој моментално со Донарума се најјаки голмани у свет:icon_lol:
Само кажуем дека вакво нешто ја не сум видел до сеа.
Свака част.

Руди не извади виолинчето нешто, што е проблемот?

Прекршокот беше надвор од шеснаесетникот и тоа убаво го дадоа на повеќе снимки на Sky.

Немаше пенал, ама подоцна требаше втор жолт да даде.

Си ќути сега...

violon.gif

Abe ovoj sudija e ili statisticar ??? Cela utakmica mu e katastrofa !!!

ROMA ROMA ROMA

Значи овие Интер ти се..........................ако освојат титула ја не им ја рачунам кој ги ебе да ти ебам играта гнасна што ја имаат и да им ебам 1-0 резултатите што ги вадат. Од сеа ќе ги ставам на ливче 1-0 конечен.

Ги гледав последните дваесетина минути од Интер и се во ред, само не ми се допадна тоа што им требаше две минути да изведат аут и барем три минути да изведат слободен удар. Премногу ја тупат и нема фудбал откако ќе заводат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom