Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Patrice Evra: "Many people underestimate the level of #SerieA "
И добро со ова мислиш дека реметот ќе прекине? Ќе ви се пишат +10 бода? Џонтра ќе престане да јаде гомна? Стефо ќе се фокусира на зумбата и нема да пишува во темава?

Не замарај.

И добро со ова мислиш дека реметот ќе прекине? Ќе ви се пишат +10 бода? Џонтра ќе престане да јаде гомна? Стефо ќе се фокусира на зумбата и нема да пишува во темава?

Не замарај.
Со ова мислам дека ќе го испаднат Интер :icon_lol::icon_lol:

Со ова мислам дека ќе го испаднат Интер :icon_lol::icon_lol:

Продолжуваме :P :motorce:
12049575_971203359605367_1431604720745181651_n.jpg

Ние барем признаваме дека сме ужас, јувенташиве во заблуда живеат дека враќањето на АСАМОА е одлична вест.

Ние барем признаваме дека сме ужас, јувенташиве во заблуда живеат дека враќањето на АСАМОА е одлична вест.
Кој си бе ти навивач на Ливерпул да кажува што и како? Не ни имаш видено како е да освоиш национално првенство.

хехе

кое место е шампионот во идните три години во серија а и тимот кој играше финал ЛШ лани? Кое место е тимот чиј тренер е големиот Масимиљано Алегри кој во Милан немаше играчи да покаже што знае? Кое место е тимот на кој не му требаа Тевез и Пирло оти нашле замени за нив?

Ima fora da se sfakja?

Brat, drva nevideni ste, drva. Sto ne e tocno od napisanoto? Alegri ne go praevte bog?

Ако е така и вие цмиздревте во вашиот фан клуб по Алегри кога видовте што направи минатата сезона... ај ви се молам, сеа као демек само ние сме го величеле тука.

Седи таму бе не ми објаснувај...

Ако е така и вие цмиздревте во вашиот фан клуб по Алегри кога видовте што направи минатата сезона... ај ви се молам, сеа као демек само ние сме го величеле тука.

Седи таму бе не ми објаснувај...
Kako ne, nikad ne bi placel po Alegri, toj e trener koj ne znae da sostavi Tim, ceka na gotovo, ednostavno. I vo Milan bese isto. Gotov tim op prva seZona titula. Posle pcuenja. Isto i vie.

Site ja predviduvaa sezonava oti me e mizerna za vas, vie repliciravte so pukamodsmea smajlito. Sea vi vrakjame

Kako ne, nikad ne bi placel po Alegri, toj e trener koj ne znae da sostavi Tim, ceka na gotovo, ednostavno. I vo Milan bese isto. Gotov tim op prva seZona titula. Posle pcuenja. Isto i vie.

Site ja predviduvaa sezonava oti me e mizerna za vas, vie repliciravte so pukamodsmea smajlito. Sea vi vrakjame

сега михалович ке состави тим за титула што се секираш.... вас секоја година ви е мизерна па не ве заебаваме толку дај малце имајте милост :place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom