Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Patrice Evra: "Many people underestimate the level of #SerieA "
И добро со ова мислиш дека реметот ќе прекине? Ќе ви се пишат +10 бода? Џонтра ќе престане да јаде гомна? Стефо ќе се фокусира на зумбата и нема да пишува во темава?

Не замарај.

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
И добро со ова мислиш дека реметот ќе прекине? Ќе ви се пишат +10 бода? Џонтра ќе престане да јаде гомна? Стефо ќе се фокусира на зумбата и нема да пишува во темава?

Не замарај.
Со ова мислам дека ќе го испаднат Интер :icon_lol::icon_lol:

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Ние барем признаваме дека сме ужас, јувенташиве во заблуда живеат дека враќањето на АСАМОА е одлична вест.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.244
Поени од реакции
18.448
Ние барем признаваме дека сме ужас, јувенташиве во заблуда живеат дека враќањето на АСАМОА е одлична вест.
Кој си бе ти навивач на Ливерпул да кажува што и како? Не ни имаш видено како е да освоиш национално првенство.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
хехе

кое место е шампионот во идните три години во серија а и тимот кој играше финал ЛШ лани? Кое место е тимот чиј тренер е големиот Масимиљано Алегри кој во Милан немаше играчи да покаже што знае? Кое место е тимот на кој не му требаа Тевез и Пирло оти нашле замени за нив?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.683
Поени од реакции
88.628
Ima fora da se sfakja?

Brat, drva nevideni ste, drva. Sto ne e tocno od napisanoto? Alegri ne go praevte bog?
Ако е така и вие цмиздревте во вашиот фан клуб по Алегри кога видовте што направи минатата сезона... ај ви се молам, сеа као демек само ние сме го величеле тука.

Седи таму бе не ми објаснувај...

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Ако е така и вие цмиздревте во вашиот фан клуб по Алегри кога видовте што направи минатата сезона... ај ви се молам, сеа као демек само ние сме го величеле тука.

Седи таму бе не ми објаснувај...
Kako ne, nikad ne bi placel po Alegri, toj e trener koj ne znae da sostavi Tim, ceka na gotovo, ednostavno. I vo Milan bese isto. Gotov tim op prva seZona titula. Posle pcuenja. Isto i vie.

Site ja predviduvaa sezonava oti me e mizerna za vas, vie repliciravte so pukamodsmea smajlito. Sea vi vrakjame

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Kako ne, nikad ne bi placel po Alegri, toj e trener koj ne znae da sostavi Tim, ceka na gotovo, ednostavno. I vo Milan bese isto. Gotov tim op prva seZona titula. Posle pcuenja. Isto i vie.

Site ja predviduvaa sezonava oti me e mizerna za vas, vie repliciravte so pukamodsmea smajlito. Sea vi vrakjame
сега михалович ке состави тим за титула што се секираш.... вас секоја година ви е мизерна па не ве заебаваме толку дај малце имајте милост :place:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom