Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Уште кога почна сезоната, им се чудев на фановите на интер кои го потценуваа својот тим. Ја бев уверен и сеуште сум дека Интер ќе има одлична сезона, подобра и од Милан, Јувентус и Рома. Интер склопи одличен тим (y)

Член од
19 февруари 2015
Мислења
1.772
Поени од реакции
2.075
Ок, еве нека биде така. Ајде ти наброј ми ги светска класа играчите од Јуве. Буфон и кои други? Кедира? Переира? Не ме јеби, добри играчи си се тие што ти ги набројав. Муриљо многу малце го знаат овде, прилично млад е и дојде од небитен шпански тим, ама ќе видиш дека ќе биде врвен дефанзивец. Сите сме презадоволни од неговата игра, а и на Копа Америка беше избран во иделната 11ка.
и не го заборавај иако е повреден, најдобриот штопер у серие а Видич

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Уште кога почна сезоната, им се чудев на фановите на интер кои го потценуваа својот тим. Ја бев уверен и сеуште сум дека Интер ќе има одлична сезона, подобра и од Милан, Јувентус и Рома. Интер склопи одличен тим (y)

Inter ima jaki igraci, ama inter nema trener- Da ni e Murinho trener da receme so ovaa postava, garantiram deka ke imase 38/38.

Ovoj so shiskava ke ti naprai nekoja suluda izmena i mesto K-dog ke ti go stai Biabjani demek na Kontri ke igral itrecot.

Иначе не знам по кој основ Бонучи е квалитетен играч :)) Класичен просек кој што да не игра у задња со Киелини ќе биде дудук тежок.

Барзаљи у ништо не е подобар во Миранда ама ок, не сте го глеале Миранда колку се има подобрено под Симеоне ....гази човекот.

Бекови немаме, ама Сандро дека е Карлос за Телес - ок е :)

Као што реков - Јуве подобри играчи има само кај Џиџи, Киелини и ПОгба (на тие позиции) се друго е ист ако не и полош.

пс: Лихштајнер не го прајте светска класа играч -човекот да му ги судат сите лакти што ги дава по меч ќе играте со играч мање цела сезона.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.947
Inter ima jaki igraci, ama inter nema trener- Da ni e Murinho trener da receme so ovaa postava, garantiram deka ke imase 38/38.

Ovoj so shiskava ke ti naprai nekoja suluda izmena i mesto K-dog ke ti go stai Biabjani demek na Kontri ke igral itrecot.

Иначе не знам по кој основ Бонучи е квалитетен играч :)) Класичен просек кој што да не игра у задња со Киелини ќе биде дудук тежок.

Барзаљи у ништо не е подобар во Миранда ама ок, не сте го глеале Миранда колку се има подобрено под Симеоне ....гази човекот.

Бекови немаме, ама Сандро дека е Карлос за Телес - ок е :)

Као што реков - Јуве подобри играчи има само кај Џиџи, Киелини и ПОгба (на тие позиции) се друго е ист ако не и полош.

пс: Лихштајнер не го прајте светска класа играч -човекот да му ги судат сите лакти што ги дава по меч ќе играте со играч мање цела сезона.
е за трнеро си у право, манчини е гомно невидено, никаков тренер, ама мора да ги искористи овие играчи, мора да направи нешто сезонава, иначе за смеење ќе е манчини.

Фросиноне први бодови против шампионо? :icon_lol:

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.963
Поени од реакции
23.494
К-Дог :vozbud::vozbud:
Нејт Дог, СНУП Дог, К-Дог, екс ту да зи Егзибит, Ди Ем Екс и Ајс Кјуб
Тоа се тие зверки :icon_lol:

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.810
Поени од реакции
17.750
Мн филмој до Јануари ќе се скршат тука на Серија А темата е сеа чии е друг муабет :)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
и не го заборавај иако е повреден, најдобриот штопер у серие а Видич
Видиќ е измислен за сите штопери во Серија А, со исклучок на неколкумина што се во неговата класа, али моментално е повреден и е пред крај на кариерата. Значи моментално Видиќ не постои, а иначе е доктор на науки за Барзаљиевци, Ромањолевци и Ранокиевци.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
C

Castiel

Гостин
Видиќ е измислен за сите штопери во Серија А, со исклучок на неколкумина што се во неговата класа, али моментално е повреден и е пред крај на кариерата. Значи моментално Видиќ не постои, а иначе е доктор на науки за Барзаљиевци, Ромањолевци и Ранокиевци.
Поправка беше измислен дур не почнаа да го мачат повреди во Манчестер.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.917
Поени од реакции
116.332
Поправка беше измислен дур не почнаа да го мачат повреди во Манчестер.
Да де, на тоа и мислам. Видиќ ко играч е измислен за сите овие балавци моментално у Серија А. Тоа што повредите го сјебаа е сосема друга работа. Мене би ми било глупо и бесмислено да правам шеги на сметка на еден од најдобрите дефанзивци во последниов период.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom