Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште кога почна сезоната, им се чудев на фановите на интер кои го потценуваа својот тим. Ја бев уверен и сеуште сум дека Интер ќе има одлична сезона, подобра и од Милан, Јувентус и Рома. Интер склопи одличен тим (y)

Ок, еве нека биде така. Ајде ти наброј ми ги светска класа играчите од Јуве. Буфон и кои други? Кедира? Переира? Не ме јеби, добри играчи си се тие што ти ги набројав. Муриљо многу малце го знаат овде, прилично млад е и дојде од небитен шпански тим, ама ќе видиш дека ќе биде врвен дефанзивец. Сите сме презадоволни од неговата игра, а и на Копа Америка беше избран во иделната 11ка.

и не го заборавај иако е повреден, најдобриот штопер у серие а Видич

Уште кога почна сезоната, им се чудев на фановите на интер кои го потценуваа својот тим. Ја бев уверен и сеуште сум дека Интер ќе има одлична сезона, подобра и од Милан, Јувентус и Рома. Интер склопи одличен тим (y)

Inter ima jaki igraci, ama inter nema trener- Da ni e Murinho trener da receme so ovaa postava, garantiram deka ke imase 38/38.

Ovoj so shiskava ke ti naprai nekoja suluda izmena i mesto K-dog ke ti go stai Biabjani demek na Kontri ke igral itrecot.

Иначе не знам по кој основ Бонучи е квалитетен играч :)) Класичен просек кој што да не игра у задња со Киелини ќе биде дудук тежок.

Барзаљи у ништо не е подобар во Миранда ама ок, не сте го глеале Миранда колку се има подобрено под Симеоне ....гази човекот.

Бекови немаме, ама Сандро дека е Карлос за Телес - ок е :)

Као што реков - Јуве подобри играчи има само кај Џиџи, Киелини и ПОгба (на тие позиции) се друго е ист ако не и полош.

пс: Лихштајнер не го прајте светска класа играч -човекот да му ги судат сите лакти што ги дава по меч ќе играте со играч мање цела сезона.

Inter ima jaki igraci, ama inter nema trener- Da ni e Murinho trener da receme so ovaa postava, garantiram deka ke imase 38/38.

Ovoj so shiskava ke ti naprai nekoja suluda izmena i mesto K-dog ke ti go stai Biabjani demek na Kontri ke igral itrecot.

Иначе не знам по кој основ Бонучи е квалитетен играч :)) Класичен просек кој што да не игра у задња со Киелини ќе биде дудук тежок.

Барзаљи у ништо не е подобар во Миранда ама ок, не сте го глеале Миранда колку се има подобрено под Симеоне ....гази човекот.

Бекови немаме, ама Сандро дека е Карлос за Телес - ок е :)

Као што реков - Јуве подобри играчи има само кај Џиџи, Киелини и ПОгба (на тие позиции) се друго е ист ако не и полош.

пс: Лихштајнер не го прајте светска класа играч -човекот да му ги судат сите лакти што ги дава по меч ќе играте со играч мање цела сезона.

е за трнеро си у право, манчини е гомно невидено, никаков тренер, ама мора да ги искористи овие играчи, мора да направи нешто сезонава, иначе за смеење ќе е манчини.

Фросиноне први бодови против шампионо? :icon_lol:

Као што реков - Јуве подобри играчи има само кај Џиџи, Киелини и ПОгба (на тие позиции) се друго е ист ако не и полош полош полош полош полош.

GetTheFuckOut-EddieBomb-by-John1.jpg

К-Дог :vozbud::vozbud:
Нејт Дог, СНУП Дог, К-Дог, екс ту да зи Егзибит, Ди Ем Екс и Ајс Кјуб
Тоа се тие зверки :icon_lol:

Мн филмој до Јануари ќе се скршат тука на Серија А темата е сеа чии е друг муабет :)

и не го заборавај иако е повреден, најдобриот штопер у серие а Видич
Видиќ е измислен за сите штопери во Серија А, со исклучок на неколкумина што се во неговата класа, али моментално е повреден и е пред крај на кариерата. Значи моментално Видиќ не постои, а иначе е доктор на науки за Барзаљиевци, Ромањолевци и Ранокиевци.

Видиќ е измислен за сите штопери во Серија А, со исклучок на неколкумина што се во неговата класа, али моментално е повреден и е пред крај на кариерата. Значи моментално Видиќ не постои, а иначе е доктор на науки за Барзаљиевци, Ромањолевци и Ранокиевци.
Поправка беше измислен дур не почнаа да го мачат повреди во Манчестер.

Поправка беше измислен дур не почнаа да го мачат повреди во Манчестер.
Да де, на тоа и мислам. Видиќ ко играч е измислен за сите овие балавци моментално у Серија А. Тоа што повредите го сјебаа е сосема друга работа. Мене би ми било глупо и бесмислено да правам шеги на сметка на еден од најдобрите дефанзивци во последниов период.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom