Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Ти ли најде да кажуваш за изговор бе Сикеира, Минхенгладбах, крилести бекој? Ти ли? :D
Важно си ги кажувам како сакам и како ми е полесно на мојот мајчин јазик,а не да ги кажвам како што зборуваат таму Шпанците или Италјанците..кој кур те интересира тие како ги викале?..гледај тебе да ти е полесно да тибам џастин бибер фризурата

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Важно си ги кажувам како сакам и како ми е полесно на мојот мајчин јазик,а не да ги кажвам како што зборуваат таму Шпанците или Италјанците..кој кур те интересира тие како ги викале?..гледај тебе да ти е полесно да тибам џастин бибер фризурата
Па ја Џејсон го викам бе да ти ебам коцкастата фаца.
Само да му кажам на шегобиецов Стефан-Цобе да не се смешка како ретардиран.

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.675
Поени од реакции
14.558
А најинтересно е што Видал сезонава у Баерн е уште подрво од финишот на ланската сезона у Јуве. Дури и навивачите на Баерн почнале да губат трпение со него. За Коман..., Коман и онака е небитен.
Барем не трескај глупости ако не си изгледал една утакмица на Баерн сезонава. Игр јако Видал, и тоа како за инает на дечки како тебе што хејтаат без изгледани 10 минути.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.242
Поени од реакции
8.142
Барем не трескај глупости ако не си изгледал една утакмица на Баерн сезонава. Игр јако Видал, и тоа како за инает на дечки како тебе што хејтаат без изгледани 10 минути.
Да бе, инат ми води. Еве од летоска не можам да спијам, цело време по бајачки сум. Ме заболе курот и за Видал и за Барен и за нивната игра. Слобдно нека се гонат у три пичке материне.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Што им праи Игуаин на Лацио. цццц тонат Лацијаливе.

Иначе Лука Тони изглегол у 25та минута, се повредил ваљда нешто. Може да не игра со нас у среда.

Исто и Мората глеам у 22ра минута излегол, и он се преебал а?

Mr. Mojo Risin'

Porka de Majorka
Член од
14 септември 2008
Мислења
3.524
Поени од реакции
4.408
од моја гледна точка да ти кажам.. јас не го бранам,ама и не се замарам,истото го правев и со нигерот кога тролаше и за Рома и за сите други.. со таквите треба само опуштено, таков не треба да успее да те изнервира,мене ме нервираат тие што тука попуваат и се прават тренеришта,судии,а врска си немаат од фудбал..
а ти си тој што тука е исфурстриран највеќе,па затоа и ќе те молам немој да мешаш баби жаби дека некој го брани и се прави бог на хуморот .. и да,јако ми е кога гледам дека некој како дарко уфо и целата настаната ситуација ради него успеала да те изнервира, ако си глуп,нервирај се,што да ти кажам, само немој тука некои(вклучувајќи ме и мене) да обвинуваш дека го браниме. Ја напумпавте работата повеќе од колку што изгледа али ај нема веза :)
Нема потреба за навреди не беше упатено за тебе повеќе беше за фановите на Интер пошто они го подржуваа и го величеа, башка не е фрустрираност туку едноставно темата не личеше на ништо..Не знам како од сите па ти се пронајде во сето ова па уште да ме цитираш и вреѓаш.. Те ценам како лик што пишува добри постови и све тоа ова не ти требаше (n)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895
Овие Наполи сега ќе ги прегазат Лацио, ама следна ќе примаат голови од боси екипи.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.389
Поени од реакции
26.380
Зошто Фелипе Андерсон во второ пол. секогаш го пуштаат сезонава? Што е проблемот?

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.935
Поени од реакции
8.833
Нема потреба за навреди не беше упатено за тебе повеќе беше за фановите на Интер пошто они го подржуваа и го величеа, башка не е фрустрираност туку едноставно темата не личеше на ништо..Не знам како од сите па ти се пронајде во сето ова па уште да ме цитираш и вреѓаш.. Те ценам како лик што пишува добри постови и све тоа ова не ти требаше (n)
па не сум те навредил бе,ете самиот си кажа дека не се нервираш,а тоа е јас што сакав да ти го посочам,само што темата не ти личи на ништо,а мене па не ми смета каква е темата,тоа модераторите треба да си знаат како треба да личи темава,ипак извини,не сакав да те навредам :)

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.491
Поени од реакции
5.586
Што им праи Игуаин на Лацио. цццц тонат Лацијаливе.

Иначе Лука Тони изглегол у 25та минута, се повредил ваљда нешто. Може да не игра со нас у среда.

Исто и Мората глеам у 22ра минута излегол, и он се преебал а?
Мората се држеше за препоните, изгледа е сериознo нешто.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom