Serie A 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Џонтра Волта
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во новата сезона?

• Вкупно гласачи
    197
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Спремни ли сте за секс комшики? Марли дај кажи со што формација планира да излезе Миха, ме занима Џексон, Ибра и Витсел дали ќе стартуваат. :icon_lol:

Спремни ли сте за секс комшики? Марли дај кажи со што формација планира да излезе Миха, ме занима Џексон, Ибра и Витсел дали ќе стартуваат. :icon_lol:

Кај вас Ковачич ќе стартува?

Не Гуарин капитано и Муриљо футуро капитано ќе стартуваат.[DOUBLEPOST=1441924285][/DOUBLEPOST]
А вие ќе освоите титула некад?

Не, со Лавеци ќе почнеме ние за повеќе опасност по БОКОВИТЕ. И крилестите бекој Коентрао и Сантон очекувам да роварат.

Бачко а не те прашав, Бензема ќе стартува викендов кај Арсенал? И за Лаказет исто ме занима, пошо сакам да ве пишам на ливче па да видам дали сте во полн состав.[DOUBLEPOST=1441924869][/DOUBLEPOST]
Ај не јади гомна, млад човек си, сигурно нема у Мај месец да умреш. :icon_lol:
Абе Факе за нас е од Серија А бе копиле едно, не кур го закачај. Само во ПЛ смееме да му ебеме стомајки, таму не се слагаме со него.

Уште колку празни Мајовци ќе имаме бајо мој...Тешка е нашата нероаѕурска. :place:

немој сине Бруте солзи не рони.

Лавеци кога ќе му ја распичи сезонава од голој клавање,има глата да му ја издупи на цела Серија А.

Џони Вајсмилер само да не игра на Интер секој викенд и добро ќе биде.

Крилестите бекој по страните тачније Алаба и Марсело има да играат румба думба

Не,сериозно,ова клошариве од комшискиот фан клуб нека набацат состав,ме интересира и мене со кои играчи ќе играат пошо главните креативци Куцо и Бертолачи им се повредени

Кој не скока нероазуро еј еј :P

Диего Лопез,Абате,Запата,Ромањоли,Де Шиљо,Де јонг,Монтоливо,Кучка,Бонавентура,Луиз Адријано,Бака

Мое очекување. Нападот и одбраната многу веројатно ќе бидат овие, во средината можни се ротации ако Миха се уплаши да експериментира на вака битна утакмица па го врати Де јонг на региста кадешто обично игра и стартува со Поли десно на сметка на Монтоливо али така би имале креативност нула. Исто можно е Бонавентура да биде прекомандуван лево,а Хонда да статува позади напаѓачите.

Како и дае,Бака ќе прави перверзии со Ранокија!:icon_mrgr:

Бачко а не те прашав, Бензема ќе стартува викендов кај Арсенал? И за Лаказет исто ме занима, пошо сакам да ве пишам на ливче па да видам дали сте во полн состав.[DOUBLEPOST=1441924869][/DOUBLEPOST]
Абе Факе за нас е од Серија А бе копиле едно, не кур го закачај. Само во ПЛ смееме да му ебеме стомајки, таму не се слагаме со него.

Прашај фанови на Арсенал тоа,јас сигурно не сум.Од Англија сум за Мк Донс иначе ако те интересира.

Да подгрееме малце ситуација. :D
Уште 3 дена!
11261642_1206044316079688_3106527525624403947_n.jpg

Не, со Лавеци ќе почнеме ние за повеќе опасност по БОКОВИТЕ. И крилестите бекој Коентрао и Сантон очекувам да роварат.

И средината стабилна со Јаја Туре кој дојде у Интер за пола плата од таа у Сити :icon_lol:
Миранда се повреди, ќе игра Видиќ најдобриот централен у Италија?
Или футуро капитано сам ќе седи назад?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom