- Член од
- 23 август 2010
- Мислења
- 40.504
- Поени од реакции
- 119.397
Спремни ли сте за секс комшики? Марли дај кажи со што формација планира да излезе Миха, ме занима Џексон, Ибра и Витсел дали ќе стартуваат. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Спремни ли сте за секс комшики? Марли дај кажи со што формација планира да излезе Миха, ме занима Џексон, Ибра и Витсел дали ќе стартуваат.![]()
Не Гуарин капитано и Муриљо футуро капитано ќе стартуваат.[DOUBLEPOST=1441924285][/DOUBLEPOST]Спремни ли сте за секс комшики? Марли дај кажи со што формација планира да излезе Миха, ме занима Џексон, Ибра и Витсел дали ќе стартуваат.![]()
А вие ќе освоите титула некад?Кај вас Ковачич ќе стартува?
Не, со Лавеци ќе почнеме ние за повеќе опасност по БОКОВИТЕ. И крилестите бекој Коентрао и Сантон очекувам да роварат.Кај вас Ковачич ќе стартува?
А вие ќе освоите титула некад?
Ај не јади гомна, млад човек си, сигурно нема у Мај месец да умреш.Како навивач на Интер,лично се надевам дека до крајот на животот ќе успеам да видам титула.
Ај не јади гомна, млад човек си, сигурно нема у Мај месец да умреш.![]()
Абе Факе за нас е од Серија А бе копиле едно, не кур го закачај. Само во ПЛ смееме да му ебеме стомајки, таму не се слагаме со него.Ај не јади гомна, млад човек си, сигурно нема у Мај месец да умреш.![]()
Уште колку празни Мајовци ќе имаме бајо мој...Тешка е нашата нероаѕурска.![]()
Бачко а не те прашав, Бензема ќе стартува викендов кај Арсенал? И за Лаказет исто ме занима, пошо сакам да ве пишам на ливче па да видам дали сте во полн состав.[DOUBLEPOST=1441924869][/DOUBLEPOST]
Абе Факе за нас е од Серија А бе копиле едно, не кур го закачај. Само во ПЛ смееме да му ебеме стомајки, таму не се слагаме со него.
Не, со Лавеци ќе почнеме ние за повеќе опасност по БОКОВИТЕ. И крилестите бекој Коентрао и Сантон очекувам да роварат.