Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ama i ne naletal na Miha.. e sea da dojde koj kogo kloci ke udira bsh ke vidimeNikoj nemal avtoritet nad Ibra osven Mourinho
Ибра и Синиша си се пријателчина
Abe 11 mislev ama se iskucala plus uste edna edinica na glupiov mobilen.
До некни имав де 5 години во 2010, де 12 години, а сега 111 ми даваш
Среди си математиките ебати![]()
Да бе да знам, после и на опроштајната утакмица на Михајловиќ у Србија, играше и Носоња.луѓево мислат ако играч може да добие црвен картон на утакмица и да биде ироничен во изјави дека ќе глуми авторитет, ќе ги тепа сите у соблекувална (највише тренерот), дека дома има ладилник со 20 лешови кои од време на време ги одмрзнува и ги ебе и сл ... а уствари тоа може да бидат некои типови навидум мравка што не газат а уствари ѓаволот е во нив како гигс (на братот жената шо му ја ебел), пирло (доста гадно типче било надвор од терените) и тн ....
@Џонтра Волта тоа е старо клипчето што го стаи, има 10 години, у меѓувреме може се bff
пс со ибра и со добар дефанзивец милан може до титула!!
Tребаше да бидат свесни за ова. И да немаат преголеми очекувања од него. Кедира е стаклен играч кој нема редовно играно фудбал скоро 2 сезони. Дур не се опраи ко што треба добар е само за од клупа. Али никако прв избор.
Изгледа дека Кедира се повредил 2 месеца.
Таков ми те сакам <3Кедира не ни може да го замени Пирло пошто не е креативец, разграничете ги малце позициите па зборете.
Сами беше донесен за замена за Видал, сигурно играч од негов калибар не е земен за на клупа да седи.
И сега повредава е сосема различна од таа на коленото поради која паузираше долго време, сега мускул е во прашање и не трескајте одма фејл од трансфер, стаклен играч кур се тресе. 0 евра за играч од типот на Кедира секој би потпишал и да не се снајде сега во Јуве одма ќе се најде некоја екипа што ќе плати 10-15 милиони.