- Член од
- 13 февруари 2007
- Мислења
- 5.164
- Поени од реакции
- 6.044
Ја ќе почекам Салернитана да влезат, па догодина за нив навивамОд денес навивам за Карпи![]()
![Зелен :D :D](/styles/default/xenforo/smilies/biggrin.png)
Ја ќе почекам Салернитана да влезат, па догодина за нив навивамОд денес навивам за Карпи![]()
Наваливме ко мршојадци хахаДобро бе, се попали ти ебам мртвиот, 4000 постови напиша за 2 минути.
Шо мењаш тема бе, Јуве изгуби ..Озбилно не го става Јоветиќ во прв тим?
Не бе озбилно им го глеав стартниот состав трипа МанчиниШо мењаш тема бе, Јуве изгуби ..![]()
@Fredy Guarin оди пиши му 2-3 збора за Дибалаете ги и местачите и нивниот Дибала,сигурно немале доволно ќеш за судиите да ги поткупат![]()
Не бе лаганица ми е, него муабетот на Шака Нака вчера, му се сипаа овие, први играте први ќе ве дупиме мехехе грмехехехе.Добро бе, се попали ти ебам мртвиот, 4000 постови напиша за 2 минути.
Џонтра - Ова е моја територија. Лутате курви каде ?!?!Не бе лаганица ми е, него муабетот на Шака Нака вчера, му се сипаа овие, први играте први ќе ве дупиме мехехе грмехехехе.
И не кур замарај ти тука, ова е мој терен ја што сакам ќе праам!
Се испукав во фан клубов се да им ебам немам сили и овде.Се бара @Mondonico да направи кам бек со еден долгометражен есеј![]()
Абе јас ти кажав уште пред да почне сезоната... А тек до 8 коло што ќе правитеСе испукав во фан клубов се да им ебам немам сили и овде.
Онака само ќе кажам немој некому Исла да му биде подменат, даден или пак позајмен. Со тој играч макар и две секунди на теренот ќе изгубите повеќе нерви од цела катастрофална утакмица што се збирало.