Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Се можам да разберам,ама навивач на Милан да не дупи за неостварени трансфери ова лето,треба или да е малоумен или апла без образ
трето - нема :toe:
Измисли и трета опција пошо не се пронаоѓам у овие две :icon_lol:

Ме дупефте за Џексон и Кондогбија сеа морам малце со Имбула и ваљда Јојо ако пропадне(се надевам да) :Д
Па имбула го откажаа сами,валда беше план Б,ако не го зееме кондогбија.Јојо ако не го зееме,стварно ке бидеме за дупење.Мада нема споредба со тоа што ви се задеси на вас со Мартинез :D

Па имбула го откажаа сами,валда беше план Б,ако не го зееме кондогбија.Јојо ако не го зееме,стварно ке бидеме за дупење.Мада нема споредба со тоа што ви се задеси на вас со Мартинез :D
Nema poso toa bese bruka najgolema ali da vidite kako e xD

Ме дупефте за Џексон и Кондогбија сеа морам малце со Имбула и ваљда Јојо ако пропадне(се надевам да) :Д

Најверојатно дупењето за некоја друга прилика. Сеа најнови вести што излегоа зборуват како било завршено со Сити, за 15М+бонуси :D

Eдно не ми е јасно... Како клубов ваш станал Интернационале , а имало забрана за играње на странци и све италијани ви биле у тимот...
Per, se logirav samo radi postov. Abe pred nedela dena branese magisterska da go ebam... ccc

Далеку сме од играчи ко Хумелс ко Вардар од Лига на Шампиони:Д

остај сега тие муабети,излегоа шпекулации за него ко демек од сериозни ивори и во секоја можна формација го имавте ставено,тоа ви беа филмови :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom