Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај јас го нареков абортирано магаре ама и ти гледам хахахаТоа се тие сељандурски екипи, тоа се тие класични мртвила селски. И оваа утакмица да не требаше да ви ја пуштат бе Игуаин да ти ебам тоа пегавиот коњ див да ти ебам. И тебе Бенитез лузеру со тапија да ти ги ебам тоа ќеркичињата гнасни, племето да ви го ебам смрдливо.
Најмртва екипа у свет, Наполи, да ви ебам крфта. Ракот на Италија. Не за џабе е најголема депонија у цела Италија да се удавите у тоа ѓубрето живите да ви ги ебам. Тебе Бенитез дај боже да те фатат тоа мафијашите наполитански да те изнабодат со ножеви и да те закачат на ограда да се сушиш како алишта да ти ебам келнерското дебело ретардирано суштество.
Ехххх мој Интер на кое дереџе спадна и ти да ти ебам мајката, вакви селски екипи да ти бегаат 500 бодови. Мрш.

Наместена беше.
Мислиш КарвахалКонопљанка какоф прием на лопта има ауф ауф...

Тоа вчера ова за денес зборам. Наполи ради тоа изгубија, секоја топка братоф ја лепи на нога иди па зему му ја.Мислиш Карвахал![]()
Крофнарот!Абе што се случи со Бенитез, мастерот за ЛШ/ЕЛ? И тоа му го снема од специјалностите![]()