Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку ми беа симпатични Наполи пред 3-4 сезони, толку ми се одвратни сега. Кикс со Аталанта дома :pos:

Кога нејќат да ги изгубат сите утакмици до крај. Најубаво би било Лацио и Фиорентина да обезбедат пласман во ЛШ.

Интересни натпревари до крај, штета што после 30 коло сите ќе се играат во ист термин.

29. Рома-Наполи и Фиорентина-Сампдорија
30. Наполи-Фиорентина и Милан-Сампдорија
31. Јувентус-Лацио и Интер-Милан
32. Интер-Рома и Наполи-Сампдорија
33. Јувентус-Фиорентина
34. Сампдорија-Јувентус и Наполи-Милан
35. Лацио-Интер и Милан-Рома
36. Јувентус-Наполи и Лацио-Рома
38. Наполи-Лацио

Интересни натпревари до крај, штета што после 30 коло сите ќе се играат во ист термин.

29. Рома-Наполи и Фиорентина-Сампдорија
30. Наполи-Фиорентина и Милан-Сампдорија
31. Јувентус-Лацио и Интер-Милан
32. Интер-Рома и Наполи-Сампдорија
33. Јувентус-Фиорентина
34. Сампдорија-Јувентус и Наполи-Милан
35. Лацио-Интер и Милан-Рома
36. Јувентус-Наполи и Лацио-Рома
38. Наполи-Лацио
Од кога почна првенствово очобол невиден сте со комшиките, а си ги ставил во интересни :ROFLMAO:
@Scirea лани убаво ве дефинира кога игравте дерби како тоа што е од 31-во коло „викенд на мртовци„:pos:

Од кога почна првенствово очобол невиден сте со комшиките, а си ги ставил во интересни :ROFLMAO:
@Scirea лани убаво ве дефинира кога игравте дерби како тоа што е на 31-ви „викенд на мртовци„:pos:
Ние со комшиките може не сме интересни за гледање ама знаеме интересно да го направиме првенството. :pos: Доволно е да им земеме бод на овие од горниот дел и да им ги растуриме плановите.

Ние со комшиките може не сме интересни за гледање ама знаеме интересно да го направиме првенството. :pos: Доволно е да им земеме бод на овие од горниот дел и да им ги растуриме плановите.
Како не ве срам ...се покваривте начисто :Кезец:

Последен интересен натпревар меѓу Интер и Милан чинам беше оној 4-2 кога ја освоиме титулата. Иако и оној 0-1 наредната сезона кога Самуел даде гол не беше лоша утакмица.

Оние изиграни во 2013 и 2014 беа очобол.

Јас пак да сум фан на Интер ќе се убиев во моментот кога лордот им даде гол.

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom