Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
plus mlad e i pobrzo ke odi zakrepnuvanjeto. Cisse dva pati ja ima krseno vaka nogata pa igrase na do negde visoko nivo :)

Претерувате со тоа крај на кариера, колку играчи имале скршено нога на ваков начин, неможеш да ги изброиш... Ремзи, Едуардо, Ларсон кога имал коса, па сите се вратиле на теренот.
Е сега единствен проблем ќе биде дали психички ќе се рехабилитира, дали ќе стагнира во кариерата (Едуардо), или пак ќе се надоградува со тек на време како Ремзи и Ларсон. Хенрик Ларсон имаше иста ваква повреда, но тоа не го спречи да игра понатаму за Феенорд, Селтик, Барса и Манчестер, па се пензионира на стари години... важна е психата, ова коската иако сега изгледа гадно, ќе се залечи со тек на време
Ме интересира да беше повредава на Погба од истиов старт на копилево дали ќе имаше исто мислење.

Ме интересира да беше повредава на Погба дали ќе имаше исто мислење.

Сакаше да кажеш дали ќе реагирав поблаго или појако...? Сеедно, ногата ќе беше веќе отидена, јас немаше ништо да променам...

Abe lugje ne deka sum za Roma, ama radja si odese na topka se gleda i na videoto pogore, a detevo mu vleze vo startot jbg.. i na bilo koj da se deselo toa e toa.. steta ke kazam pak

Не трескајте глупости бе, ниво на глупоќа левел Сладолед.
Стартот воопшто не беше опасен, не трескајте глупости дека намерно му ја скршил ногата. Бог да чува.
Класичен старт на топка, несреќен случај, јеби га. На далеку поопасни стартови од ова каде се влагало директно со две нозе на нога па немало скршеници, едноставно така се десило денеска и тоа е тоа јеби га.

Видеото неможам да го гледам, такви работи не. Еднаш гледав и неможам...ама знам дека Витсел (сега што игра во Зенит) додека играше воСтандард имаше таков опасен старт и буквално како што викате, како соленка му ја скрши ногата на еден. За тоа доби мислам казна на 8-9 натпревари која што подоцна му беше намалена.

Овие па Парма кај немаат леб да јадат уште црвени картони праат. :icon_lol:
Кристијан поцрвенел, утре го раскинува договорот со Парма и ќе потпише за Крузеиро.
Глеам сеа Аталанта го избркале Колантуоно, нов тренер Еду Реја.

Денеска на 5 утакмици 7 гола постигнати, на само 2 утакмици. :D

Многу ми е жал поради тоа што се случи во една нормална акција во текот на играта.Врати се појак од порано.
11025667_10152820380054200_4222453885938685791_n.jpg

Ај неможе цела серија а да заврши 0-0

Колку се фини комшикиве:love::love::love:...нејќат да ни се одалечат многу па сакаат да си останат на исто бодови со нас...одлична борба ќе гледаме за 9 место

Гледа се дека е старт на топка да е како некна на матиќ од челси со барнли да се каже дека е намерно овоа не е.

Juventus sent Doctor Tencone, the co-ordinator of the medical staff, to the Negrar Hospital in Verona to visit Mattiello.

It’s reported the surgery will be tonight at 20.30 GMT after earlier rumours it would be on Monday morning.

The good news is that there does not appear to be any knee ligament damage, so he’ll be out of action for between five and seven months.

:cuc::semolam:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom