- Член од
- 23 февруари 2015
- Мислења
- 1.119
- Поени од реакции
- 2.021
plus mlad e i pobrzo ke odi zakrepnuvanjeto. Cisse dva pati ja ima krseno vaka nogata pa igrase na do negde visoko nivo 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ме интересира да беше повредава на Погба од истиов старт на копилево дали ќе имаше исто мислење.Претерувате со тоа крај на кариера, колку играчи имале скршено нога на ваков начин, неможеш да ги изброиш... Ремзи, Едуардо, Ларсон кога имал коса, па сите се вратиле на теренот.
Е сега единствен проблем ќе биде дали психички ќе се рехабилитира, дали ќе стагнира во кариерата (Едуардо), или пак ќе се надоградува со тек на време како Ремзи и Ларсон. Хенрик Ларсон имаше иста ваква повреда, но тоа не го спречи да игра понатаму за Феенорд, Селтик, Барса и Манчестер, па се пензионира на стари години... важна е психата, ова коската иако сега изгледа гадно, ќе се залечи со тек на време
Ме интересира да беше повредава на Погба дали ќе имаше исто мислење.

господе боже..абе да му ебам копилето гнасно , уште па Јуве го бараше у тим... Никад трофеј да не дигне у кариерата

...нејќат да ни се одалечат многу па сакаат да си останат на исто бодови со нас...одлична борба ќе гледаме за 9 место