Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Да ви се мочам во местењето. Едноставно малите тимови некогаш играат со екстра мотив што им овозможува вакви резултати.

Абе остај пишале за 20денари народнњаци, Рома мора да тепа, оти Парма се распаднале дрн дрн, нерешено, па вечер трчат на поправен, Јуве мора да искористи киксот на Рома, сигурна е... аа уууу.... Видал промаши пенал, местено еее како така пенал никој нема промашено , срамота... местено е... Campionato Falsato !!!

Хахаха абе одредени играчи утињале пенали во финалиња на светски првенства, и тоа со тродупло поголеми промашувања од ова на Видал па никој не рекол дека наместиле. Се дешава, јебеш га...

Абе остај пишале за 20денари народнњаци, Рома мора да тепа, оти Парма се распаднале дрн дрн, нерешено, па вечер трчат на поправен, Јуве мора да искористи киксот на Рома, сигурна е... аа уууу.... Видал промаши пенал, местено еее како така пенал никој нема промашено , срамота... местено е... Campionato Falsato !!!

Јас си знам дали пишав народњаци...па и уште ги оправдувате бе еј..Рома од километар се гледаше дека ќе ја наместат со огромниот коефициент 1.30...јас уште кога ја видов со таков коефициент смешно беше...затоа ја избегнав дури не ни се изненадив на нивниот кикс,ама Јувентус си реков ќе ја претераат..и Видал ни страм ни перде ја тресна метро покрај статива и не ни се изнервира бе..она беше премногу,и си дремеа буквално не ни нападнаа..не знам со какви очи го гледате фудбалот ама ова денес беше премногу веќе..страм да му е на сите екипи,резили..секаде местат ама овие тоа го прават толку очигледно и аматерски што е веќе претеризам[DOUBLEPOST=1424054750][/DOUBLEPOST]
Да ви се мочам во местењето. Едноставно малите тимови некогаш играат со екстра мотив што им овозможува вакви резултати.

Добро ајде објасними зошто по ѓаволите зошто коефициентот за Рома беше 1.30?..не сакам да ја трујам темата со овие глупости ама ете ти се разбираш од кладење те прашвам нормално зошто беше даден толку огромен коефициент за Рома со распадната екипа која е веќе отпадната и плата немаат земено без никакви амциии..зарем англиските бумејкери се ненормални да даваат ваков поклон што му оди на штета на кладилниците? ..па во универзумот немаше поместена утакмица од оваа..па овие фановите на Рома гледам се расправаат во нивниот фан клуб за играчите и тренерот:facepalm:..господ да чува и да брани

Сметам дека немаше среќа Палермо минатото коло против Интер и дека тоа го докажа против Наполи. Утре очекувам сигурни и убедливи победи на Јуве и Рома.

Потребно е да коментирам или си знаеш? :angel:

џони добар смисол за хумор имаш... ова нешто слично е како "што демек мултимиљардерите како стив џобс може да заболат од рак"? :sramezliv:

Јас си знам дали пишав народњаци...па и уште ги оправдувате бе еј..Рома од километар се гледаше дека ќе ја наместат со огромниот коефициент 1.30...јас уште кога ја видов со таков коефициент смешно беше...затоа ја избегнав дури не ни се изненадив на нивниот кикс,ама Јувентус си реков ќе ја претераат..и Видал ни страм ни перде ја тресна метро покрај статива и не ни се изнервира бе..она беше премногу,и си дремеа буквално не ни нападнаа..не знам со какви очи го гледате фудбалот ама ова денес беше премногу веќе..страм да му е на сите екипи,резили..секаде местат ама овие тоа го прават толку очигледно и аматерски што е веќе претеризам[DOUBLEPOST=1424054750][/DOUBLEPOST]

Добро ајде објасними зошто по ѓаволите зошто коефициентот за Рома беше 1.30?..не сакам да ја трујам темата со овие глупости ама ете ти се разбираш од кладење те прашвам нормално зошто беше даден толку огромен коефициент за Рома со распадната екипа која е веќе отпадната и плата немаат земено без никакви амциии..зарем англиските бумејкери се ненормални да даваат ваков поклон што му оди на штета на кладилниците? ..па во универзумот немаше поместена утакмица од оваа..па овие фановите на Рома гледам се расправаат во нивниот фан клуб за играчите и тренерот:facepalm:..господ да чува и да брани
Си глеал една утакмица на Рома како игра у задне време? 7 нерешени у задњи 10 кола, да не го спомнувам и поразот од Фиорентина во купот... А тоа што ве пунат сајтови како интересно.мк и конзули.тк дека Парма се распаднала целосно и нема веќе играчи ваш проблем... Немаат плата земено еден месец, ама имаат доста играчи.. А тие играчи се надеваат дека АКО се распадне стварно Парма ќе ги земе некој... Според муабетиве киксови кога има голем фаворит не се дозволени? Или ај ме заеба мене кладилница, местено е!!!

@Џони Вајсмилер брат и јас мислев дека Рома и Јуве ќе победат и тоа без некои проблеми. Ама затоа е фудбалот да не демантира доста често. Инаку за квотата на Рома од 1.3 може да ти кажам дека во прв момент ме изненади, ама после ми текна дека коефициентите кладилниците ги поставуваат врз основа на неколку критериуми од кои само еден е моменталната ситуација. Плус тоа не заборавај дека и на Јуве против Парма во првиот дел беше 1.3 и Јуве победи 7-0. Тие тогаш веќе беа на последно место, со само две победи во 12-13 кола некаде. Другите се порази. Еве и нека ти текне пред само неколку недели во купот Јуве ги победи само 0-1 со гол во 89та минута. А еве и кими како што ти рече Рома е очајна посебно од Нова Година навака и тоа има најголем удел на резултатот. Едноставно застана Парма зад топката, а Рома беше неспособна една акција како што треба да направи заеади нивната очајна форма. Јуве од друга страна како прво не го ни играв на 1.25 во гости оти нема никаква вредност. Чезена вчера мотивирана од публиката и користејќи го слободниот ден што некои играчи на Јуве си го беа дале дојде до резултат. Мене нерешеното на Чезена против Јуве не ме чуди толку, а си признавам дека нерешеното на Парма против Рома максимално ме изненади. Иако сите знаеме дека Рома е во лоша форма сепак, очекував да ги победат па макар било и на сила или индивидуално. Али само докажа Рома дека сезонава е две класи полоша од минатата.

Вака-така вчера сите одиграа за Интер.... ги местат да се шампиони :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1424096202][/DOUBLEPOST]За ова судијата свирна фаул за Емполи :pos:

#mestenje

Последно уредено:
Хахаха што збори бе овој. http://www.calciomercato.com/news/a...to-il-real-madrid-decisivo-l-arrivo-di-175455
http://www.express.co.uk/sport/football/558412/Fredy-Guarin-Chelsea-bid-rejected
Ги одбил Челзи и Реал за да остане во проектот "Интер" ,а лани зимото викаше дека ако не го пуштат да си иде не се враќал на тренинзи...
Тебе лично ти кажал дека не се враќа на тренинзи?

I ja mislim deka se bese namesteno !! I vrtija ja sucija ja vaka kako sto se prvite 3 pozicii taka ke zavrsat, a tie sto vodat LE se ostaeni oci da vadat..

Тебе лично ти кажал дека не се враќа на тренинзи?
Не го напаѓав "проектот Интер" него Гуарин и посебно агентот... Ај Гуарин што после сам кажа дека се кае за тоа и дека сака сеа да остане, ама агентов што вика дека пред тоа ги одбиле Челси и Реал, а пред една година одбиа да си одат од Торино :LOL: Немој да ме јебеш бре...
И не , не ми кажал лично

Не го напаѓав "проектот Интер" него Гуарин и посебно агентот... Ај Гуарин што после сам кажа дека се кае за тоа и дека сака сеа да остане, ама агентов што вика дека пред тоа ги одбиле Челси и Реал, а пред една година одбиа да си одат од Торино :LOL: Немој да ме јебеш бре...
И не , не ми кажал лично
Немора тоа проектот Интер да го ставаш во наводници.
Друго, имаше понуда од Реал за Гуарин,ама беше одбиена пошто не можевме да донесеме достојна замена.
Трето, нигде немаше изјави од Гуарин дека нема да доаѓа на тренинзи ако не го пуштат во Јувентус.
Зарем стварно мислиш дека ако изјавил така, ќе го вратат назад у екипа и згора на тоа ќе му дадат капитенска лента?

Немора тоа проектот Интер да го ставаш во наводници.
Друго, имаше понуда од Реал за Гуарин,ама беше одбиена пошто не можевме да донесеме достојна замена.
Трето, нигде немаше изјави од Гуарин дека нема да доаѓа на тренинзи ако не го пуштат во Јувентус.
Зарем стварно мислиш дека ако изјавил така, ќе го вратат назад у екипа и згора на тоа ќе му дадат капитенска лента?
Не требаше проектот, требаше Интер да биде у наводници, како и во првиот пост
Не ме смеј за капитенскава лента, и за враќањево у екипа, сезонава уште Кампањаро и Додо што е дојден на позајмица не биле капитени...
Тогаш искочи не само што се заканил со не идење на тренинг, туку и нејќеше да си иде од Торино вечерта коа пропаѓаше трансферот, за да изврши притисок.. и не беше ова од глупи страни лајк за да прочиташ
Нормално всичко си има процедура, после се извини кажа дека ќе даде 110% од себе итн итн... Да беше Интер јак како порано ќе си го прашав оваково што ќе се вратеше да игра

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom