Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Не велам дека секоја победа на Парма или нерешено е местено,туку денес беше прочигледно..цел свет ја играше Рома,1.30 примамлив и коефициент со огромно value за натпревар против распаднат и отпаднат тим со младинци,на римјаните му се вратија Жервињо и новото засилување Думбиа,Парма нема повеќе за што да се бори....

Едноставно како можиш да ми докажиш дека ова не беше местена?..не знам дали верувате искрено во овој натпревар дека беше реален?..па милијарди имаше уплата на Рома денес и зарем така едноставно 0-0 ќе заврши на домашен терен против Парма...страмота
Кои се тие младинци што играа денес? Aко те падне некоја со мал коефициент и што ја играл цел свет е местена.
Рано е да се каже дека Думбија е засилување. :D

Моментално Рома ја користи немоќта на миланскиве тимчиња и :toe:
Второ место за нив во Ита е премија, повеќе не, помалце да.

Гоооооооооооооооооол :tapp:

Па со шансиве што ги имаа, мораше една да искорстат.

Ако ја изгубиме текмава вината да ја барате кај @Џони Вајсмилер и никој друг. Кажи им друже зошто :D

Бидејќи ја чекам 2 и т2 и нормално Чезена играат како Барселона,а Јувентус играат како да се работи за пријателска утакмица..бидејќи во Италија не се мести и сите утакмици се реални

Ако мислиш дека се мести требало 1х да ја ставиш, а не тоа што игра цел свет. :pipi:

Бидејќи ја чекам 2 и т2 и нормално Чезена играат како Барселона,а Јувентус играат како да се работи за пријателска утакмица..бидејќи во Италија не се мести и сите утакмици се реални
И еве сеа 1-2 , местено е све? Или само Рома местат? :)

kako sum nervozen denes pa uste ovie mi falat, mama ta na site breeee:boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix::boksix:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom