- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 25.932
- Поени од реакции
- 41.921
Рано е да се каже дали продавањето им е промашај, и баш ме интересира црнчето како ќе се снајде во друга лига. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Иди ѕирни у Премиер лига темата, последните 6-7 страни баш за тоа се дискутира... Млад бил тогаш за да игра а пред него играа Андерсон и компанија.Kaкво играчиште е Погба.
Го гледав со Киево мислам пред 2-3 кола, курташак си играше, 10 пати низ нозе им ја протна, а и вчера одличен бил. Овој ако продолжи вака подобар и од Виеира ќе испадне.
Како можеа да го пуштат Јунајтед не знам, тоа поголем промашај и од продавањето на Роналдо им е.
Рано е да се каже дали продавањето им е промашај, и баш ме интересира црнчето како ќе се снајде во друга лига.![]()

Иначе и да не се снајде пак ќе лапне Јуве 60М+, а ако не се лажам за без пари го земаа.

Интер победи,навистина победи
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

..чоекот кој газеше во Катанија и беше еден од најбараните Аргентински таленти кој личеше за 40 години(иако имаше 22-23) а сега е само просечен играч ...ама против Интер сигурно ќе воскресни и ќе почни да крши кичмидопрва ќе дишат прашина позади насИ на табелата сме пред Милан
Иначе во Аталанта играл заборавениот екстра талент Алехандро Гомез..чоекот кој газеше во Катанија и беше еден од најбараните Аргентински таленти кој личеше за 40 години(иако имаше 22-23) а сега е само просечен играч ...ама против Интер сигурно ќе воскресни и ќе почни да крши кичми

kaj ste hejteri inter tepase pusete hehehehehehe
[DOUBLEPOST=1423455140][/DOUBLEPOST]Кога ќе имате време обратете внимание на Joaquín Correa од сампдориа детето е талентиште