Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Inter super deal napravi so Sakiri.. Barem frlaat nekoj denar probuvaat da napravat nesto za razlika od Milan..
Sea kelaviot koa ke ni go donese Reyes ke si ja cukame glavata.. A moze i Acerbi da go vrati

абе младо е уште детето итурбе.... дека има талент има се гледа што му јадете од мудата :цицки:

polusezona pomina, kolku vreme mu treba cela sezona?

две сезони брат :cool:[DOUBLEPOST=1420767731][/DOUBLEPOST]Ќе има нова битка на трансфер пазарот меѓу миланските клубови, овој пат за Матиа Дестро:D

И не се заебавам, ова од сигурни извори:rolleyes:
Наводно Милан спремаат позајмица со право за откуп на лето за 15мил, а Интер пробуваат да го шитнат Освалдо прво, а потоа ќе утакуваат на Матиа:icon_lol:

Последно уредено:
Од нас тешко да добиете кеш па и 15 мил. Надевајте се. :D Се спомнува замена со Пацини.

Za kur mi e Destro, takvi mrtvi napagjaci imame, eden momentalno e u Kaljari.
Quagliarela nie go barame. :D

Screen_Shot_2015_01_10_at_10_40_08_AM.png

It’s reported #ACMilan have offered €1m to take Mattia Destro on loan from #ASRoma plus a €20m option to buy

O.o[DOUBLEPOST=1420906149][/DOUBLEPOST]
Откако го купивме ''глупиот'' Шакири,некако многу почнавте да се занимавате со Интер и неговите финансии :cautious:
прво те молам не ми клавај зборој в'уста Гуарине никогаш не реков дека е глуп само дека не ни потребен крилен играч кога бараме чист треквартиста али ај, друго врти страни на назад ќе си видиш постој дека за сите тимој си постирам вакви работи. Не ми лепи мене работи за 90% шо си лупат во Јувентус секцијата.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom