Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Kolku samo slab Milan, vecerva mi licese kako tie tretoligasite Bassano,Pavia.

Torino a.k.a. Real Madrid, samo slaba realizacija, najmalku 5-1 trebase da zavrsi mecot.

Инаку ја само онака наминав да ви кажам дека утре се игра римското дерби и волчицата има да ја изеде волкот,поздраф:D

Абе до толку бил слаб Милан? Отварам резултати и гледам 25 шута Торино :eek: Знам дека не е некој релевантен извор резултати.ком ама ипак, за појакиве лиги ретко грешат. До толку беше Торино доминантен?

10922482_844196522319681_866281098626861132_n.png

Инаку ја само онака наминав да ви кажам дека утре се игра римското дерби и волчицата има да ја изеде волкот,поздраф:D

брат ај кладба на аватар, сакам месец време Тоти да го носиш :kuracc:

брат ај кладба на аватар, сакам месец време Тоти да го носиш :kuracc:
Искрено се мислам ако не дај боже изгубат ,али не веруам:icon_lol:,ама ипак ако,ќе морам на форум месец дена да не се регистрирам,не моем да го гледам реално.Да беше од некој друг играч ок,од овој тешко.

Милан како не загуби денес, чудо едно. Немаат теоретски шанси за трето место, всушност мали им се шансите и да се пласираат во ЛЕ со ваква игра. Имаа среќа што Торино не знаеја да ги реализираат своите шанси, инаку пораз не избегнуваа.

Интересен ден има утре, каде што мислам дека Каљари и Чезена ги играат своите последни карти за опстанок, додека дуелите Рома-Лацио и Наполи-Јуве многу ќе кажат за врвот на табелата.

Искрено се мислам ако не дај боже изгубат ,али не веруам:icon_lol:,ама ипак ако,ќе морам на форум месец дена да не се регистрирам,не моем да го гледам реално.Да беше од некој друг играч ок,од овој тешко.

пичкааааа

Ајде ајде, тргнаа работите лека полека. :)
Конечно да го изгледам Интер без да качам притисок, шеќер и триглицериди. Следна со Емполи на гости, се отвара простор за добра серија, само да тепаат таму.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom