Boom Shaka Lakka
Silence!! .. I kill you!
- Член од
- 29 август 2008
- Мислења
- 11.004
- Поени од реакции
- 8.962
Транкиљо мучачоо итс стил 'рлии фор итурбееИма да се прснам од смеење ако Шаќири испадни уште еден Итурбе
Честитки за трансферот![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Транкиљо мучачоо итс стил 'рлии фор итурбееИма да се прснам од смеење ако Шаќири испадни уште еден Итурбе
Честитки за трансферот![]()

polusezona pomina, kolku vreme mu treba cela sezona?Транкиљо мучачоо итс стил 'рлии фор итурбее![]()

polusezona pomina, kolku vreme mu treba cela sezona?
[DOUBLEPOST=1420767731][/DOUBLEPOST]Ќе има нова битка на трансфер пазарот меѓу миланските клубови, овој пат за Матиа Дестро

Се спомнува замена со Пацини.
Obicen igrac e Morata, isto ko Ljorente prosecen igrac.
Откако го купивме ''глупиот'' Шакири,некако многу почнавте да се занимавате со Интер и неговите финансии

[DOUBLEPOST=1420906149][/DOUBLEPOST]
прво те молам не ми клавај зборој в'уста Гуарине никогаш не реков дека е глуп само дека не ни потребен крилен играч кога бараме чист треквартиста али ај, друго врти страни на назад ќе си видиш постој дека за сите тимој си постирам вакви работи. Не ми лепи мене работи за 90% шо си лупат во Јувентус секцијата.Откако го купивме ''глупиот'' Шакири,некако многу почнавте да се занимавате со Интер и неговите финансии![]()