Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Интересен натпревар. Ова е веќе друг Интер иако прво пол. имаа многу погрешни пасови веќе во второто беа подобри и од Јуве. Штета за нив, можеа и да победат.

Голден бој ја имаше у рукав, да не усереше на крај ке ја свртевме. Иначе не се пувајте дека сте некое тимчиште , далеку сте од врв на европа поготово со Алегри.

Манчини му извади поголеми муда на крај. Спортски поздрав.

Голден бој ја имаше у рукав, да не усереше на крај ке ја свртевме. Иначе не се пувајте дека сте некое тимчиште , далеку сте од врв на европа поготово со Алегри.

Манчини му извади поголеми муда на крај. Спортски поздрав.
Оди издркај го на нерешеното жити се. Спортски поздрав.

Икардиии :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Мамицата у пичка бај д веј.

Јуве беше надигран во второто полувреме и да беше малце поприсебен Икарди ќе си идевме со три бода од кај вошкарите. Одбраната ни е хаос пичке лудило, следната ја тепаме 100000000000000000000% зашо Ранокија е казнет. Во прво Интер имаше фрки да изнесе топка од своја половина, а во второ тоа беше случај со Јуве. Погба е играчиште нека иде у три лепе пичке материне, корне дечкото. Хуан колку и да прави глупости највише го сакам, како му ја зачука лактицата на Киелини :vozbud::vozbud: Икарди стандард го моча Јувентус али овој пат остана недоречен затоа што имаше колосална шанса за 1-2, а и исебичи ко најголема пичка кога не му ја подаде на Освалдо, а и на Подолски.

По мечов ќе се види каква пичка од тренер е Алегри, реално одбранбените играчи на Интер не можеа топка да изнесат и влагаа од грешка у грешка, а овој се подповлече у второ и го изеде курот. :D

Realen rezultat, bi trebalo i juventasite da se soglasat. Totalna dominacija na Juve u prvo poluvreme, obratna situacija u vtoro.
Se gleda deka ligata e tinja, Juve e jaka a istovremeno labava ekipa.

Eве ја првата евидентна разлика помеѓу Конте и Алегри, ако не се лажам со Конте во пакет си замина и кондициониот тренер, сеа име не му знам, кој соработува со Конте и сега се заедно во репрезентацијата, ваков пад у второ кај Јуве у кондиција беше нетипично за нив до доаѓањетво на Алегри, башка што ова се случува после одмор ...
Подобри беа Јувентус апла во прво, класична доминација, ама во второ кај примија гол и низа зицери дозволија на крајот среќни со бодот испадна дека треба да се а сеа гостуваат на Наполи, така да победата им беше неопходна па ризикуваат после некое време првото место да го загубат.

Од Интер искрено не сум задоволен многу, почнувајќи од стартниот тим и пичкарското влагање у мечов до утнатиот тајминг за измени и оставање Кампањаро да игра цел меч десно, фактички играч мање имаа и искрено пријатно изненаден сум од тоа што го видов во второ, малце фалеше максимално да го искористат енормниот пад на Јуве.

Све шо напрај Интер е поради (не)играта на Јуве во второ полувреме, сакале да признаете вие или не, тоа ќе се види на следната против Џенова.

True и на крај освоивме скудето Интер беа петти мислам,викаш ќе се деси истото сезонава?:)

Вие годинава од Интер ќе ја загубите скудетото на крајот, памти ми го зборот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom