Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Черчи ќе блесне во Милан, роден е за во клуб како Милан, атлетико и самата ла лига не му лежеа добро.

Дајте поставате некоје стварно добро прашање како кој ќе заврши 3 во Серија А или нешто за дербињата што следат кој ќе победи и.т.н. не вакви никакви прашања од како шо се сега актуелното.Второ Серија А ќе видиме на лето колко ќе се опорави некако големите ѕвезди ја вртат Италија али со оглед сега Парма, Интер и Болоња начув ќе имале големи буџети Милан да одврзи кесето не се слободни играчи , така вака Лацио склопи добра екипа нормално тука и Јуве и Рома можеби од наредната сезона ќе гледаме пак добра стара возбудлива Серија А.

Не можеме да го преболиме грабежот, многу јак играч ни земавте пред нос, ние 4 години се бориме за него а вие за 1 минута го земавте, браво за Галијани што успеа играч кој вредеше 20 милиони за го земе за 2. :cuc:
сеа баш ви ја погледнав таа страната на фб.... па добро бе мајке му, јас разбирам дека подолски има две златни топки, али вие сте се попалиле како роналдо или меси да сте ги земале! :confused:

сеа баш ви ја погледнав таа страната на фб.... па добро бе мајке му, јас разбирам дека подолски има две златни топки, али вие сте се попалиле како роналдо или меси да сте ги земале! :confused:
Нема везе, него дека веќе сајтот не е во употреба, секое ново инфо се пренесуваше зашто не е ко на сајт во една иста објава да правиш апдејти само. Е сега има неколку статуси кои ни мене не ми се по мерак и точно е на моменти и наликуваа на она другарчето ваше Панче али јебига од 15 души што постираат ќе се убаци и некој таков пост во комбинаторика и ке глеаме у иднина тоа да го искорениме.

Ко на пример муабетите со Черчи, ја тек вчера видов што се пишуваше па гледам и реагираа неколку дечки али тоа е :)

Дајте поставате некоје стварно добро прашање како кој ќе заврши 3 во Серија А или нешто за дербињата што следат кој ќе победи и.т.н. не вакви никакви прашања од како шо се сега актуелното.Второ Серија А ќе видиме на лето колко ќе се опорави некако големите ѕвезди ја вртат Италија али со оглед сега Парма, Интер и Болоња начув ќе имале големи буџети Милан да одврзи кесето не се слободни играчи , така вака Лацио склопи добра екипа нормално тука и Јуве и Рома можеби од наредната сезона ќе гледаме пак добра стара возбудлива Серија А.

стварно добра е идејава на Романиста. Треба да се смени веќе анкетата, стајте еве кој ќе заврши на трето место или каков ќе биде исходот од дербито во вторник. @Peja989

Добро идеја е анкета за кој ќе заврши трет, со оглед на тоа што првите две позиции најверојатно се резервирани.

стварно добра е идејава на Романиста. Треба да се смени веќе анкетата, стајте еве кој ќе заврши на трето место или каков ќе биде исходот од дербито во вторник. @Peja989

Не е проблем. Што сакате, тоа.
Пишете ми по пп или овде како сакате да ви изгледа анкетата, со понудени одговори и ќе ја сменам.

Не е проблем. Што сакате, тоа.
Пишете ми по пп или овде како сакате да ви изгледа анкетата, со понудени одговори и ќе ја сменам.
Која екипа ќе заврши на 3то место.
Лацио
Сампдорија
Наполи
Фиорентина
Милан
Интер
Удинезе
Џенова

Која екипа ќе заврши на 3то место.
Лацио
Сампдорија
Наполи
Фиорентина
Милан
Интер
Удинезе
Џенова

Реално треба да биди:

Наполи
Милан
Наполи
Милан
Милан
Милан

Не те разбирам што сакаш да кажеш.
Само овие две екипи имаат квалитет за 3то место или?

Нормално не сум сериозен,но мислам дека освен Наполи и Милан никој друг неможи да биди..посебно не ние кои што сме најголеми пички во Италија..сигурно Јувентус со 3-4 парчиња ќе не испрати, а нашите без борба ќе се откажат бидејќи си ја рачунаат уште одсега за загубена

Нормално не сум сериозен,но мислам дека освен Наполи и Милан никој друг неможи да биди..посебно не ние кои што сме најголеми пички во Италија..сигурно Јувентус со 3-4 парчиња ќе не испрати, а нашите без борба ќе се откажат бидејќи си ја рачунаат уште одсега за загубена
Дај не зезај. Иако не ми ги сака душава ич, Интер нема воопшто лоши играчи и е далеку од местото каде што и е моментално. Одличен потег ви е и доведувањето на Подолски кој ќе ви внесе доста свежина во нападот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom