Ѓорче 1932
тој сум...
По потписов малку повеќе имаш клубови за бранење![]()
Барса и Интер му беа меѓу омилените клубови,крвните непријатели

а уствари зошто го снема Ригелчо,баш беше ок типот за тепање досада со неговите небулози и замарања по ПП

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
По потписов малку повеќе имаш клубови за бранење![]()

никогаш не верувај на нешто нелогичноPupone
А стварно мислев дека некој навива за Рома на форумов.![]()

џабе си прајте фиктивни идеи и мислиДоказможам да потврдан дека @Boom Shaka Lakka не е крсте јованоскиџабе си прајте фиктивни идеи и мисли

сака да ми ја пуштите доказ од цеца ама на сред песна да не јајте гомна оти сака да ја снимаДоказ![]()

еве ви доказ кој е book shaka lakka!

штета што веќе не може да се ставаат линкови од конверзации на профил меѓу два члена, епски постови им остави на пола форум. Памтам кај Марли имаше пишано "Ти од Велес си бе печурка?"Да бе, ме откривте, јас сум Крсте од Велес, ако се сеќавате имаше еден од лик на форумот од Велес кога ни се закануваше дека ќе не искрши сите на мостот бидејќи сме биле печурки(така некако беше)![]()

Што те откривме те откривме, него сега кажувај колку јузери имаш на кајганаДа бе, ме откривте, јас сум Крсте од Велес, ако се сеќавате имаше еден од лик на форумот од Велес кога ни се закануваше дека ќе не искрши сите на мостот бидејќи сме биле печурки(така некако беше)![]()