Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
По потписов малку повеќе имаш клубови за бранење ;););)

Барса и Интер му беа меѓу омилените клубови,крвните непријатели :pos:

а уствари зошто го снема Ригелчо,баш беше ок типот за тепање досада со неговите небулози и замарања по ПП :D

Ви реков Јас дека ова навивачиве на Рома се расипани, еве благодарение на Fantantonio го откривме Крсте алијас @Boom Shaka Lakka. Како до сега не сме приметиле ПЕРМАНЕНТЕН БАН:pos::pos::icon_mrgr:

а и дефинитивно презимето му е јовановски како еден од повеќето негови јузери
бан за крсте јовановски - Boom Shaka Lakka и неговите преостанати јузери :нинџ:

Овој и Нескафе 3 у 1 заебал....

Да бе, ме откривте, јас сум Крсте од Велес, ако се сеќавате имаше еден лик на форумот од Велес кога ни се закануваше дека ќе не искрши сите на мостот бидејќи сме биле печурки(така некако беше):pos:

Последно уредено:
Да бе, ме откривте, јас сум Крсте од Велес, ако се сеќавате имаше еден од лик на форумот од Велес кога ни се закануваше дека ќе не искрши сите на мостот бидејќи сме биле печурки(така некако беше):pos:
штета што веќе не може да се ставаат линкови од конверзации на профил меѓу два члена, епски постови им остави на пола форум. Памтам кај Марли имаше пишано "Ти од Велес си бе печурка?" :pos:

Да бе, ме откривте, јас сум Крсте од Велес, ако се сеќавате имаше еден од лик на форумот од Велес кога ни се закануваше дека ќе не искрши сите на мостот бидејќи сме биле печурки(така некако беше):pos:
Што те откривме те откривме, него сега кажувај колку јузери имаш на кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom