Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
http://forum.kajgana.com/threads/Комплекс-harrysolomon.40304/

еве ја темата за тој што ви се закануваше :icon_lol:

Абе печурка ти од велес си, ова ми има пишано чуеков :pos:

А имаше еден ми Драган Кримонолог или нешто така му беше никот, ми пиша студира крими психологија, и да сме разговарале на таа тема :pos:

Читајќи го изгубив чувството кој до каде и колку трола...

Абе печурка ти од велес си, ова ми има пишано чуеков :pos:

А имаше еден ми Драган Кримонолог или нешто така му беше никот, ми пиша студира крими психологија, и да сме разговарале на таа тема :pos:

Место да ти пишел да праите муабет за КуманоФке, он за крими психологија .... чакнат :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:

на денешен ден, пред точно 20 години Тоти го постигнал својот првенец во Сериа А, тогаш на пример играчи како Хамес,Нејмар,Ламела Итурбе, Погба и остали клинци имале по 2 години .. а на пример Кингсли Коман се родил две години подоца:D

Фали тема на Кајгана "на денешен ден":pipi: али само за фудбал :)

на денешен ден, пред точно 20 години Тоти го постигнал својот првенец во Сериа А, тогаш на пример играчи како Хамес,Нејмар,Ламела Итурбе, Погба и остали клинци имале по 2 години .. а на пример Кингсли Коман се родил две години подоца:D

Фали тема на Кајгана "на денешен ден":pipi: али само за фудбал :)

Imav jas otvoreno nekoja slicna tema kako sto baras, pobaraj mora da ja najdes, od mob. Sum nemozam da ti ja pratam

Фиорентина потврди , Роси надвор од терените 4 до 5 месеци.

Изгледа до Јануари ќе биде надвор од терените... голем потенцијал, ама повредите го уништија, штета. Ќе мора сега Гомез да игра без својот партнер во напад

Изгледа до Јануари ќе биде надвор од терените... голем потенцијал, ама повредите го уништија, штета. Ќе мора сега Гомез да игра без својот партнер во напад

Огромен,но неискористен потенцијал.Првата и најтешка повреда во тој спорт си го зема данокот,а можеше да биде играчот што ќе ја водеше Италија на последново светско првенство што подалеку.

Жал ми е за него,му ебаа мајката повредите,но мислам дека најпаметно би му било да ја прекина кариерата.
Ќе речете 27 години,има сеуште време пред него,ама штом до сега не се оправи,понатаму се многу мали шансите.

Огромен,но неискористен потенцијал.Првата и најтешка повреда во тој спорт си го зема данокот,а можеше да биде играчот што ќе ја водеше Италија на последново светско првенство што подалеку.

Жал ми е за него,му ебаа мајката повредите,но мислам дека најпаметно би му било да ја прекина кариерата.
Ќе речете 27 години,има сеуште време пред него,ама штом до сега не се оправи,понатаму се многу мали шансите.

Единствено нешто што го ценам како играч кај него, е што после секоја повреда никогаш не ја сменил формата во која игра. Значи се враќа од повреда, и гледаш сосема исто игра, нема пад во формата.... а тоа да му беа малце поздрави нозете, ќе можеше дополнително да напредува во кариерата, ама што е тука е... нека оздрави побрзо.

Ubavo vika Scirea, mentalno e jak stom posle tolkavi pauzi se vrakja isto jak. Da go imase karaktetot na Sebastian Deissler uste pred 3 godini ke se penzionirase.

Не е се до психата бе луѓе,има нешто и до телото,до тоа како телото ги поднесува повредите и со која брзина се опоравуваат играчите од повредите.

На Роси ова му е 3-4 тешка операција ако не се лажам,со паузи од 4-5 месеци и повеќе,коленото цело му е сјебано од сите тие операции,а веќе е 27 години,веќе влезен во оние години каде што секој играч експлодира со сиот свој потенцијал и ја носи на грб репрезентацијата

Затоа падна у депресија поради слична повреда и се пензионираше на 27 години.
Милион пати се има повредувано и пак враќано после 6-7 месеци во тим. Не сакаше више да се мачи, кога види дека не е способен за играње.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom