Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Другата им ја дале гратисСабатини цар ја продаде само едната нога на Бенатија за 26 мил + 4 бонуси. Мислев дека ќе извлечат најмалку 30 милиони.

Сабатини цар ја продаде само едната нога на Бенатија за 26 мил + 4 бонуси. Мислев дека ќе извлечат најмалку 30 милиони.
Другата им ја дале гратис![]()

Ај па ти клади се дека ќе заврши у топ 15 ебатеAj be se kladime na avatar/potpis 6 meseci deka Milan zavrsuva u top 5.
Ќе видиме тоа, многу сакам вака кога мислите дека ќе не згазите.Трговија 101. Даваш висока цена, па се ценкаш.
За една година Рома направи 20 м профит на Бенатија. Го зедовме за 11. Можеше повеќе? Сигурно, само некои работи се искомплицираа.
Таа цена (60 м) беше поставена во момент кога Рома не сакаше да го продаде Бенатија, а и тој не изрази некоја желба за трансфер. Сеуште се мислеше дека ќе се договорат за платата. Сигурно ако така останеа работите немаше да го продадат за 30 м. Ситуацијата се смена кога Бенатија го одби новиот предлог за плата и побара трансфер. Тогаш веќе Рома немаше многу опции. Или да го продаде или да го седне на клупа и да остави незадоволен играч во тимот, што е многу лошо за атмосферата во соблекувална.
Видал сега да побара трансфер, Јуве ќе го има истиот проблем.
После тоа, Саба знаеше дека ќе мора да го продаде, само ги одолговлекуваше преговорите со Баерн и чекаше понуда од Манчестер.
Бенатија е добар играч. Јас повеќе бев и сум фан на Кастан, тоа сум го напишал и претходно. Кастан е unsung hero за добрата сезона лани.
Со или без Бенатија, вас судбината ви е иста.![]()

Само нека шиткаат добри играчи па после ќе си губат од безвезе тимови у Европа. Жално за лигата ептен... Останаа уште Видал и Квадрадо да ги преживеат овие 5-6 дена![]()
Каков сопствен збор,какви бакрачи..се е политика и претходно изрежирано од самите сопственициСабатини си плукна на сопствениот збор.Толку од чешањето јајца.
А кој од директориве на клубовиве низ Италија не си плукна?Сабатини си плукна на сопствениот збор.Толку од чешањето јајца.