Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас као што се сеќавам Манолас беше на медицински во Арсенал, а сега читам пред трансфер во Рома и тоа се чека да се официјализира трансферот на Бенатија во Баерн. И тоа го пишува ни помалку, ни повеќе Ди Марцио.

Сабатини цар ја продаде само едната нога на Бенатија за 26 мил + 4 бонуси. Мислев дека ќе извлечат најмалку 30 милиони.
Другата им ја дале гратис:ROFLMAO:

Сабатини цар ја продаде само едната нога на Бенатија за 26 мил + 4 бонуси. Мислев дека ќе извлечат најмалку 30 милиони.

Трговија 101. Даваш висока цена, па се ценкаш.

За една година Рома направи 20 м профит на Бенатија. Го зедовме за 11. Можеше повеќе? Сигурно, само некои работи се искомплицираа.

Таа цена (60 м) беше поставена во момент кога Рома не сакаше да го продаде Бенатија, а и тој не изрази некоја желба за трансфер. Сеуште се мислеше дека ќе се договорат за платата. Сигурно ако така останеа работите немаше да го продадат за 30 м. Ситуацијата се смена кога Бенатија го одби новиот предлог за плата и побара трансфер. Тогаш веќе Рома немаше многу опции. Или да го продаде или да го седне на клупа и да остави незадоволен играч во тимот, што е многу лошо за атмосферата во соблекувална.

Видал сега да побара трансфер, Јуве ќе го има истиот проблем.

После тоа, Саба знаеше дека ќе мора да го продаде, само ги одолговлекуваше преговорите со Баерн и чекаше понуда од Манчестер.

Бенатија е добар играч. Јас повеќе бев и сум фан на Кастан, тоа сум го напишал и претходно. Кастан е unsung hero за добрата сезона лани.

Другата им ја дале гратис:ROFLMAO:

Со или без Бенатија, вас судбината ви е иста. :sneaky:

Ќе видиме сезонава колку е добар Кастан.Не дека е муле, далеку од тоа, ама впечаток ми беше дека Мехди му беше идеален партнер у одбрана, воџа, лидер.

Трговија 101. Даваш висока цена, па се ценкаш.

За една година Рома направи 20 м профит на Бенатија. Го зедовме за 11. Можеше повеќе? Сигурно, само некои работи се искомплицираа.

Таа цена (60 м) беше поставена во момент кога Рома не сакаше да го продаде Бенатија, а и тој не изрази некоја желба за трансфер. Сеуште се мислеше дека ќе се договорат за платата. Сигурно ако така останеа работите немаше да го продадат за 30 м. Ситуацијата се смена кога Бенатија го одби новиот предлог за плата и побара трансфер. Тогаш веќе Рома немаше многу опции. Или да го продаде или да го седне на клупа и да остави незадоволен играч во тимот, што е многу лошо за атмосферата во соблекувална.

Видал сега да побара трансфер, Јуве ќе го има истиот проблем.

После тоа, Саба знаеше дека ќе мора да го продаде, само ги одолговлекуваше преговорите со Баерн и чекаше понуда од Манчестер.

Бенатија е добар играч. Јас повеќе бев и сум фан на Кастан, тоа сум го напишал и претходно. Кастан е unsung hero за добрата сезона лани.

Со или без Бенатија, вас судбината ви е иста. :sneaky:
Ќе видиме тоа, многу сакам вака кога мислите дека ќе не згазите.

Само нека шиткаат добри играчи па после ќе си губат од безвезе тимови у Европа. Жално за лигата ептен... Останаа уште Видал и Квадрадо да ги преживеат овие 5-6 дена :D

Само нека шиткаат добри играчи па после ќе си губат од безвезе тимови у Европа. Жално за лигата ептен... Останаа уште Видал и Квадрадо да ги преживеат овие 5-6 дена :D

Шо требаше, да го задржат?..сепак направија чист профит од 15 милиони само за една година од еден играч кој не е незаменлив во составот..колку да е добар Бенатиа сепак се работи за централен дефанзивец а не за крилен бек или среден играч за врска...не ја деградирам позицијата централен дефанзивец туку сакав да напоменам дека лесно можи да се најди квалитетна замена посебно во ваква неквалитетна лига со лоши противници...

Сабатини си плукна на сопствениот збор.Толку од чешањето јајца.
Каков сопствен збор,какви бакрачи..се е политика и претходно изрежирано од самите сопственици

Сабатини си плукна на сопствениот збор.Толку од чешањето јајца.
А кој од директориве на клубовиве низ Италија не си плукна?

Научија и другиве дека треба да ги држат у неизвесност до крај на трансфер период таљаниве и после пушти понуда и ќе ја прифатат секако.

И после само италијаните пазарале на рати... :coffee:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom