Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Еј ај не ми ја труј темава тука и не го ставај Инзаги у уста. Грев праиш.
Не го сакам Инзаги,лош впечаток за него имам како тренер ,сеуште не е доволно добар за Милан кој моментално минува низ кризен период ,лоша одбрана ,не лоша, ужасна одбраната му беше кога ги водеше младинците ,сега истото се забележува и во првиот тим . Добро сепак,сега тазе е на првиот тим и полека додека земе контрола ,но до колку може навистина се доведува до прашање .

FOOOOOOOOOOOORRRRRZAAAAAAAAAAAAAA

IIIIIIIIIIIIINNNNTEEEEERRRRRRRRRRRRRRR

Шта је мишеви,шта сте се усрали,Мацко врача се јачи него икада,трпааааааајјјјј !! :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Море синко елај си ти кај нас у фан клуб да си прајме муабет за Ди Мариа:D.

Не го сакам Инзаги,лош впечаток за него имам како тренер ,сеуште не е доволно добар за Милан кој моментално минува низ кризен период ,лоша одбрана ,не лоша, ужасна одбраната му беше кога ги водеше младинците ,сега истото се забележува и во првиот тим . Добро сепак,сега тазе е на првиот тим и полека додека земе контрола ,но до колку може навистина се доведува до прашање .

Инзаги официјални утакмици со првиот тим на Милан има 2 и од двете има 2 победи што за почеток е сосема солидно и е повеќе од доволно за да му се даде простор да се докаже.

Второ бил лош како тренер на младинците и примал многу голови? Искрено што е битно?
Според мене нема некој тренер што со младинска екипа не примал голови и имал многу цврста одбрана бидејќи таму нон стоп има ротации, нови играчи, помлади се качуваат погоре во категориите и битните играчи се преместуваат у прв тим па според мене ова не ти е доволно за да го ставиш во категорија на лоши тренери.

Не знам колку го пратиш Милан и колку ги пратиш изјавите негови и на играчите ама во Милан владее позитивна атмосфера и играчите му веруваат на Инзаги и изјавуваат дека се спремни да изгинат на терен а повеќе од тоа не ни можеме да бараме.

Инзаги за разлика од Алегри и донекаде Сидорф воведе дисциплина во тимот, им наметна правила кои мора да се почитуваат и убаво им порача на играчите дека кој нема да дава 100% нема да игра. ( Закардо ради одбивање трансфер и Мексес ваљда ради мрзливост не ни беа повикани за утакмицава со Парма)
Значи покажува карактер што е доста битно.

Како ќе се одвива сезоната за Инзаги понака ќе видиме ама со досегашното покажува позитивни знаци.

Ај,подобро на Инзаги нека му дадат некоја директорска функција,било шо,не го бива за тренер или околу тренирање ... Со младинците исто вака како сениориве си игра трамбулина .

1937473_10154551551190526_2149994114349578514_n.jpg

Криво ми е што го испуштивме Бонавентура. :(

Абе дајте не заебавајте многу се 4 примени гола од тим како Парма. Точно дека е доволно оваа сезона да се победат истите и да се избори пласман за во ЛШ ама со онаква одбрана тешко, Милан некако денес изгледаше како Земан да ги води. Не знам мене искрено не ми мириса на добро и мразам вакви пирови победи плус имаше никаков пенал и судијата леташе во облаци, па и одличниот гол на Менез дојде од катастрофална грешка на одбрана што нема сите екипи да ја направат, кога би бил фан на Милан би се грижел и дајте жити се не го кревајте толку Пипо 2 утакмици е само тренер, и Ферара беше одличен првите утакмици после се ојде надолу.

Можда грешам ама ај да видиме :)

Полека бре, не може ништо да се заклучи од две кола. За Инзаги ќе формираме мислење кога ќе одмине добар дел од првенството, затоа што како што одминува првенството се случуваат повреди, казни, замор на играчите, менување формации, тактики и слично, така да има време да видиме колку е прилагодлив како тренер.

Замор на играчите бе... Луѓето ќе играат само еднаш неделно, ти ми збориш за замор :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom