Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 мај 2013
Мислења
3.526
Поени од реакции
4.704
Џексон Мартинез пристигна во Милан официјално или и таму има недоговорени детали?
Ништо нема од Џексон во Милан, се поврзува со Атлетико, и најверојатно ќе заврши таму

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.602
Поени од реакции
17.438
Ништо нема од Џексон во Милан, се поврзува со Атлетико, и најверојатно ќе заврши таму
Атлетико според последните гласини ја платил клаузулата од 35мил.[DOUBLEPOST=1434857449][/DOUBLEPOST]А исто читав и дека Милан уште нема пари од Дојен спортс туку од Унивест или како и да е користеле o_O Да ми објасни некој што значи ова ако е вистина и кој се тие Униблалба

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.477
Поени од реакции
10.206
Атлетико според последните гласини ја платил клаузулата од 35мил.[DOUBLEPOST=1434857449][/DOUBLEPOST]А исто читав и дека Милан уште нема пари од Дојен спортс туку од Унивест или како и да е користеле o_O Да ми објасни некој што значи ова ако е вистина и кој се тие Униблалба
Банка, Берлускони влегол три плати во минус да плати кирија за стадионот, струја, вода и да го позајми Бертолачио.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.481
Поени од реакции
5.562
Дали се 30,35,40 за Кондогбија не менва ич, важно е дека Интер со Кондогбија, Икарди и Ковачиќ има солидна млада основа на тимот која сега ќе треба само да се надградува. И дајте извајте му еден прекар на ѓуптинов, кој ќе пишел Кондогбија цело време.

H

HoT IcE

Гостин
Кони бе.
Дада, дефинитивно вака на хартија Интер има солидна основа за градење тим. Уште и Имбула да го донесат кој е поофанзивен од Кони ќе им биде одлично со тоа што може да игра 10ка. Ама пак ставам голем прашалник на сето ова ради Манчини кој е апсолутно теле од тренер. Уште се чудам како он беше фактор за одлука на Кондогбија да премине у Интер, страшно.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
еве Галијани почна со панични трансфери,го барал Гуарин и бил спремен да даде до 25 милиони

Член од
23 август 2010
Мислења
39.401
Поени од реакции
113.946
Одлично, јас и со панделка би им го дал во тој случај. Мене ме загрижува што нашиве запињаат за тој Имбула, а тоа веројатно би значело шиткање на Ковачич. Не смее тоа да се деси да не им ебам се по список.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
лол пари од Дојен? па Дојен е само агенција што ги има тие играчи и Милан сега поради кинезот се блиски со нив пошто он соработува со нив..
инаку и Милан се договори со Порто за Џексон се само неможе медицинските да ги направи пошто не им дозволуваат нивната медицинска екипа да иде во Чиле бар така пишува, е сеа ако заврши во Атлетико тогаш сигурно имаат понудено повеќе пари или плата на играчот али ако имале договор со Милан не ми се верува да го прекршат..

Кондогбиа 40м а еден Хазард и еден куп други играчи вредат помалку навистина му се напумпа превише ценава на циганот, не дека е слаб играч во Интер ќе биде доста добар но за таа цена не вреди после една и не така добра сезона.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Одлично, јас и со панделка би им го дал во тој случај. Мене ме загрижува што нашиве запињаат за тој Имбула, а тоа веројатно би значело шиткање на Ковачич. Не смее тоа да се деси да не им ебам се по список.
нема да се деси Кова да се шитне,не е управата толку луда пошо знаат што ќе им се случи после тоа.

Makaron

КЕН ЛИИИИ лиду дибу даут јууууууу !!!!
Член од
16 јули 2014
Мислења
7.612
Поени од реакции
11.740
Интер зедоја играч кој беше во најдобрата постава на ЛШ и сеа нечинел, не вредел 40м, ова она:blablab:

Vuki-Viola-Fan

Solo Fiorentina
Член од
18 мај 2008
Мислења
3.502
Поени од реакции
680
Трансферот на Коногбиа е најголема пљачка во историјата на фудбалот. Браво за Монако

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Дали се 30,35,40 за Кондогбија не менва ич, важно е дека Интер со Кондогбија, Икарди и Ковачиќ има солидна млада основа на тимот која сега ќе треба само да се надградува. И дајте извајте му еден прекар на ѓуптинов, кој ќе пишел Кондогбија цело време.
Џофри

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom