Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Џексон Мартинез пристигна во Милан официјално или и таму има недоговорени детали?

Ништо нема од Џексон во Милан, се поврзува со Атлетико, и најверојатно ќе заврши таму

Ништо нема од Џексон во Милан, се поврзува со Атлетико, и најверојатно ќе заврши таму
Атлетико според последните гласини ја платил клаузулата од 35мил.[DOUBLEPOST=1434857449][/DOUBLEPOST]А исто читав и дека Милан уште нема пари од Дојен спортс туку од Унивест или како и да е користеле O.o Да ми објасни некој што значи ова ако е вистина и кој се тие Униблалба

Атлетико според последните гласини ја платил клаузулата од 35мил.[DOUBLEPOST=1434857449][/DOUBLEPOST]А исто читав и дека Милан уште нема пари од Дојен спортс туку од Унивест или како и да е користеле o_O Да ми објасни некој што значи ова ако е вистина и кој се тие Униблалба

Банка, Берлускони влегол три плати во минус да плати кирија за стадионот, струја, вода и да го позајми Бертолачио.

Дали се 30,35,40 за Кондогбија не менва ич, важно е дека Интер со Кондогбија, Икарди и Ковачиќ има солидна млада основа на тимот која сега ќе треба само да се надградува. И дајте извајте му еден прекар на ѓуптинов, кој ќе пишел Кондогбија цело време.

Кони бе.
Дада, дефинитивно вака на хартија Интер има солидна основа за градење тим. Уште и Имбула да го донесат кој е поофанзивен од Кони ќе им биде одлично со тоа што може да игра 10ка. Ама пак ставам голем прашалник на сето ова ради Манчини кој е апсолутно теле од тренер. Уште се чудам како он беше фактор за одлука на Кондогбија да премине у Интер, страшно.

еве Галијани почна со панични трансфери,го барал Гуарин и бил спремен да даде до 25 милиони

Одлично, јас и со панделка би им го дал во тој случај. Мене ме загрижува што нашиве запињаат за тој Имбула, а тоа веројатно би значело шиткање на Ковачич. Не смее тоа да се деси да не им ебам се по список.

Атлетико според последните гласини ја платил клаузулата од 35мил.[DOUBLEPOST=1434857449][/DOUBLEPOST]А исто читав и дека Милан уште нема пари од Дојен спортс туку од Унивест или како и да е користеле o_O Да ми објасни некој што значи ова ако е вистина и кој се тие Униблалба

лол пари од Дојен? па Дојен е само агенција што ги има тие играчи и Милан сега поради кинезот се блиски со нив пошто он соработува со нив..
инаку и Милан се договори со Порто за Џексон се само неможе медицинските да ги направи пошто не им дозволуваат нивната медицинска екипа да иде во Чиле бар така пишува, е сеа ако заврши во Атлетико тогаш сигурно имаат понудено повеќе пари или плата на играчот али ако имале договор со Милан не ми се верува да го прекршат..

Кондогбиа 40м а еден Хазард и еден куп други играчи вредат помалку навистина му се напумпа превише ценава на циганот, не дека е слаб играч во Интер ќе биде доста добар но за таа цена не вреди после една и не така добра сезона.

Одлично, јас и со панделка би им го дал во тој случај. Мене ме загрижува што нашиве запињаат за тој Имбула, а тоа веројатно би значело шиткање на Ковачич. Не смее тоа да се деси да не им ебам се по список.
нема да се деси Кова да се шитне,не е управата толку луда пошо знаат што ќе им се случи после тоа.

Интер зедоја играч кој беше во најдобрата постава на ЛШ и сеа нечинел, не вредел 40м, ова она:blablab:

Трансферот на Коногбиа е најголема пљачка во историјата на фудбалот. Браво за Монако

Дали се 30,35,40 за Кондогбија не менва ич, важно е дека Интер со Кондогбија, Икарди и Ковачиќ има солидна млада основа на тимот која сега ќе треба само да се надградува. И дајте извајте му еден прекар на ѓуптинов, кој ќе пишел Кондогбија цело време.
Џофри

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom