- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.526
- Поени од реакции
- 4.704
Ништо нема од Џексон во Милан, се поврзува со Атлетико, и најверојатно ќе заврши тамуЏексон Мартинез пристигна во Милан официјално или и таму има недоговорени детали?
Ништо нема од Џексон во Милан, се поврзува со Атлетико, и најверојатно ќе заврши тамуЏексон Мартинез пристигна во Милан официјално или и таму има недоговорени детали?
Атлетико според последните гласини ја платил клаузулата од 35мил.[DOUBLEPOST=1434857449][/DOUBLEPOST]А исто читав и дека Милан уште нема пари од Дојен спортс туку од Унивест или како и да е користеле Да ми објасни некој што значи ова ако е вистина и кој се тие УниблалбаНишто нема од Џексон во Милан, се поврзува со Атлетико, и најверојатно ќе заврши таму
Банка, Берлускони влегол три плати во минус да плати кирија за стадионот, струја, вода и да го позајми Бертолачио.Атлетико според последните гласини ја платил клаузулата од 35мил.[DOUBLEPOST=1434857449][/DOUBLEPOST]А исто читав и дека Милан уште нема пари од Дојен спортс туку од Унивест или како и да е користеле Да ми објасни некој што значи ова ако е вистина и кој се тие Униблалба
лол пари од Дојен? па Дојен е само агенција што ги има тие играчи и Милан сега поради кинезот се блиски со нив пошто он соработува со нив..Атлетико според последните гласини ја платил клаузулата од 35мил.[DOUBLEPOST=1434857449][/DOUBLEPOST]А исто читав и дека Милан уште нема пари од Дојен спортс туку од Унивест или како и да е користеле Да ми објасни некој што значи ова ако е вистина и кој се тие Униблалба
нема да се деси Кова да се шитне,не е управата толку луда пошо знаат што ќе им се случи после тоа.Одлично, јас и со панделка би им го дал во тој случај. Мене ме загрижува што нашиве запињаат за тој Имбула, а тоа веројатно би значело шиткање на Ковачич. Не смее тоа да се деси да не им ебам се по список.
Ова повеќе Англиски звучи. Жабарите ваљда би го викале Кондо. xDПредлог прекар за Кондогбија - Догби
ЏофриДали се 30,35,40 за Кондогбија не менва ич, важно е дека Интер со Кондогбија, Икарди и Ковачиќ има солидна млада основа на тимот која сега ќе треба само да се надградува. И дајте извајте му еден прекар на ѓуптинов, кој ќе пишел Кондогбија цело време.