- Член од
- 27 мај 2013
- Мислења
- 3.527
- Поени од реакции
- 4.706
Џексон Мартинез пристигна во Милан официјално или и таму има недоговорени детали?
Ништо нема од Џексон во Милан, се поврзува со Атлетико, и најверојатно ќе заврши таму
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џексон Мартинез пристигна во Милан официјално или и таму има недоговорени детали?
Атлетико според последните гласини ја платил клаузулата од 35мил.[DOUBLEPOST=1434857449][/DOUBLEPOST]А исто читав и дека Милан уште нема пари од Дојен спортс туку од Унивест или како и да е користелеНишто нема од Џексон во Милан, се поврзува со Атлетико, и најверојатно ќе заврши таму
Да ми објасни некој што значи ова ако е вистина и кој се тие УниблалбаАтлетико според последните гласини ја платил клаузулата од 35мил.[DOUBLEPOST=1434857449][/DOUBLEPOST]А исто читав и дека Милан уште нема пари од Дојен спортс туку од Унивест или како и да е користелеДа ми објасни некој што значи ова ако е вистина и кој се тие Униблалба
Атлетико според последните гласини ја платил клаузулата од 35мил.[DOUBLEPOST=1434857449][/DOUBLEPOST]А исто читав и дека Милан уште нема пари од Дојен спортс туку од Унивест или како и да е користелеДа ми објасни некој што значи ова ако е вистина и кој се тие Униблалба
нема да се деси Кова да се шитне,не е управата толку луда пошо знаат што ќе им се случи после тоа.Одлично, јас и со панделка би им го дал во тој случај. Мене ме загрижува што нашиве запињаат за тој Имбула, а тоа веројатно би значело шиткање на Ковачич. Не смее тоа да се деси да не им ебам се по список.

Ова повеќе Англиски звучи.Предлог прекар за Кондогбија - Догби![]()
Жабарите ваљда би го викале Кондо. xDЏофриДали се 30,35,40 за Кондогбија не менва ич, важно е дека Интер со Кондогбија, Икарди и Ковачиќ има солидна млада основа на тимот која сега ќе треба само да се надградува. И дајте извајте му еден прекар на ѓуптинов, кој ќе пишел Кондогбија цело време.