Serie A 2014/2015

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
@ManUtdChampions почнаа за титулите :D
Почнати сме одамна, некое време се стишија пошо беа во депресија од клубовите што ги поддржуваат... и ете читај страна назад ќе видиш дека има искра надеж за опоравак на истите и јас нормално им посакав успех..... а тие ми се фаќаат за титулите...а сто пати ги имаме броено и толку се 33. Јас со леб тие со камен по мене:D

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Почнати сме одамна, некое време се стишија пошо беа во депресија од клубовите што ги поддржуваат... и ете читај страна назад ќе видиш дека има искра надеж за опоравак на истите и јас нормално им посакав успех..... а тие ми се фаќаат за титулите...а сто пати ги имаме броено и толку се 33. Јас со леб тие со камен по мене:D
Брат колку да се насмееме малце и хиениве од Премиер да ги донесеме тука па ќе продужиме со сериозен муабет :Д

Него за во сабота Јуве со цел тим патува? Погба а-у?

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Брат колку да се насмееме малце и хиениве од Премиер да ги донесеме тука па ќе продужиме со сериозен муабет :Д

Него за во сабота Јуве со цел тим патува? Погба а-у?
Тука сум за да се насмееме во секое време ;)
Без Пол на мочање не се оде не пак во финале :D

За кладилница ме прашвиш или симпатичен ти е Погба, та покрај него ќе навијаш и за Јуве :свиркам:

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.657
Поени од реакции
59.585
Откога заврши сезонава муабетиве ви се што да ти кажам...

Член од
8 јануари 2012
Мислења
14.028
Поени од реакции
36.813
Тука сум за да се насмееме во секое време ;)
Без Пол на мочање не се оде не пак во финале :D

За кладилница ме прашвиш или симпатичен ти е Погба, та покрај него ќе навијаш и за Јуве :свиркам:

Искрено да глеаме на работите и тогаш нејќев да освои Интер и сеа нема да сакам Јуве да е шампион.

Не ми е логично да посакувам успех на конкурент. Сфеедно би ми било за Лига Европа пример али за Лига на Шампиони н-и-к-а-к-о!
Му склопуем тикет на @Peja989 да се опари пошо сФадба ќе праел за скоро.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не викам дека одма ќе конкурираат за Скудето(иако сфе е можно) али подруго е коа ќе се тепаат тие две екипи за фторо и трето место, нели?

Али прво треба да почекаме и да видиме дали уствари ќе има промени пошо ако нема џабе се муабетиве.

Можно е со Џонтра и Коби-то да се рокнеме сред Сан Сиро(кој кур Меаца?) пошо треба сфетот да дознае за тоа што се случува со најбитниот тим во Милано(Милан за да нема забуни) и резервниот тим(Интер за да нема забуни)

преку куроф ебаго
Па у право си може да се рокнеме сред Сан Сиро (населбата) пошто на Меаца (стадионот) нема да ни дозволат да внесеме боНби! :kuracc:

Член од
8 јануари 2014
Мислења
2.218
Поени од реакции
2.075
Внимавајте дан се повредите... ќе треба да се рокате и со појак од вас :kezec: :uzi:

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.185
Поени од реакции
3.516
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom