Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Тадеи, Ливаја, Де Чеље, Молинаро, Скелото, Антонини.. се се тоа легенди на калчото. :D

Колку само немаш сенс за некои работи .. Тадеи не е ничија легенда, не е ни на италијанскиот фудбал ниту пак на Рома, но Тадеи не спаѓа во оваа група на играчи кои ти ги наброја. Родриго за разлкиа од овие има врзано период на сезони по ред во кои играше на одлично ниво, како таков беше ценето крило во Италија и солиден играч, која е поврзаноста со Скелото, кој нема една добра сезона во Италија, ниту пак успеал во некој појјак тим,?дојде во Интер и се ус*а. Тадеи барем си играше во Рома под Спалети кога тимот завршуваше второ зад Интер и редовно играше во ЛШ, а Тадеи беше еден од подобрите.

Не дека мене ми падна нешто тешко за Тадеи и го бранам, само сакав да ти кажам дека смешката не ти беше ОК

Де бе да не се нашали човек да го ебам. :facepalm:

Интересен играч ми е Тадеи, секад му се смеам коа ќе му ја видам коцкастата фаца:D, немора се при срце да зимате.
Сум го стаил у иста реченица со Скелото, преку куроффф. :tapp:

Ај бе стварно, не се фаќајте за ситници , ако ништо друго бар "легенди" за извоз има у калчово :D

Иначе Конте не го зеде Балотели за во репрезентација, Џакерини го зеде.:vozbud:

Поише меѓусебни дуели , титули , навивачи. Моментално сме боље од нив 4 пати. Не глеам логика , се надевам не беше сериозен.

Поише меѓусебни дуели , титули , навивачи. Моментално сме боље од нив 4 пати. Не глеам логика , се надевам не беше сериозен.
Не навлегувам у такви статистики :D.Друго ми беше поентата, ќе ме сфати Џонтра.

dwarf.gif
dwarf.gif
dwarf.gif

ostrenje.gif
ostrenje.gif
ostrenje.gif

Го заборави купот да го спомнеш :X3:

Последно уредено:
^да,го заборавил, ете јас да споменам, повеќе титули и во купот имаме:icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom