Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам, онака го најдов на нетов... Патем види си го Симеоне на 3:50 :pipi:
He went on to play three more seasons in Rome which included more last day drama as a Simeone goal against former club Inter on the last day of the 2001–02 campaign effectively ruined his old employers' title dream.:icon_mrgr:

Иначе ајварот ни отиде во Галата
http://sportclub.mk/фудбал/категорија/трансфери/22930-pandev-vo-galatasaraj-na-dve-sezoni[DOUBLEPOST=1409494263][/DOUBLEPOST]
Ај да ми се причинило, но си има видеа :icon_lol:
Цел стадион за Интер, тоа "ОХ НОО" е срам за лацио
Ова е гарант монтажа на вас навивачите.:coffee:

хаха да бе да, на сите можни видеа од таа утакмица фановите на Рома имаат направено монтажи иди гледај ја целата утљакмица снимка и таму има монтажа 90 минутна :D

Мала група навивачи:pipi:

Најтврдокорните од Иридучибили :pipi:[DOUBLEPOST=1409495231][/DOUBLEPOST]
Ај да ми се причинило, но си има видеа :icon_lol:
Цел стадион за Интер, тоа "ОХ НОО" е срам за лацио

Навивачите на Лацио никогаш не го поднесуваа Лотито,ова им дојде како дупла заебанција.

хаха да бе да, на сите можни видеа од таа утакмица фановите на Рома имаат направено монтажи иди гледај ја целата утљакмица снимка и таму има монтажа 90 минутна :D
100 Посто, вие расипани сте:icon_lol:

Многу шанси пропушти Лацио и направи еден куп глупости во одбрана. Милан игра на почетен ентузијазам и желба, ама ова долгорочно не успева. Слаби се во одбрана, додека нападот стварно им е добар посебно со Ел Шарави и Менез. Пипо го има она потребното за тренер, но уште е рано да се суди бидејќи сезоната трае 38 кола.

Многу шанси пропушти Лацио и направи еден куп глупости во одбрана. Милан игра на почетен ентузијазам и желба, ама ова долгорочно не успева. Слаби се во одбрана, додека нападот стварно им е добар посебно со Ел Шарави и Менез. Пипо го има она потребното за тренер, но уште е рано да се суди бидејќи сезоната трае 38 кола.
Среќа јуве беа екстра квалитетни со Конте првата сезона па не играа на Ентузијазам и желба...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom