Serie A 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Mondonico
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема?

• Вкупно гласачи
    96
Статус
Затворена за нови мислења.
Нормално дека меѓу Шева и Батистута ќе победи вториот во гласови. Затоа што Шева има правено butt hurt на големо и не секој може да го поднесе тоа.
10696437_10203674887647735_314948746703386572_n.jpg

е де погодил пенал во финале и ајде бат хрт ќе кажуваш.. Реално мене Инзаги повеќе ми се допаѓаше него горе споменативе, а добро знаеме дека он повеќе бат хрт ни правеше него ли Шева..

е де погодил пенал во финале и ајде бат хрт ќе кажуваш.. Реално мене Инзаги повеќе ми се допаѓаше него горе споменативе, а добро знаеме дека он повеќе бат хрт ни правеше него ли Шева..

играше во Јуве, даде бајаги голови и имате симпатии.. плус таква фаца е :D

Иначе да, Батистута е измислител на фудбалот, време е да се помириме со таа цивилизациска вистина, да продолжиме со животот и да дозволиме и тие што се подлажале да се за Фиорентина на времето да имаат некаква сатисфакција ...

Колку што направил butthurt на противници, толку и направил на своите.
Можеби ако го утнел у 2003 :place: , ќе погодел у 2005 :D

Јес да сум бил дете од 10+- години(сум бил некако фан), али секогаш ми било страв од Батистута(Рома) играл против Јувентус. Кога се работи за Шевченко, таков страв немало. Тоа најверојатно не било поради тоа што бил помалку квалитетен од ГоБ, туку имало повеќе опасни у Милан.

Не би одбрал играч у дуелов, најмногу поради тоа што и не го памтам премногу ГоБ, како што е случајот со Шевченко. ЈТ видеа не доаѓаат у предвид. Таму Амаури е Роналдињо.

Нормално дека меѓу Шева и Батистута ќе победи вториот во гласови. Затоа што Шева има правено butt hurt на големо и не секој може да го поднесе тоа.
10696437_10203674887647735_314948746703386572_n.jpg
Што би рекол Бора-Чорба....„било је то неко лепше и сречније време“ во случајов за Милан:cool:
А сега во мода ви е „дотако сам дно живота“ Тома З.

Иначе добри се и Батигол и Шева, мада повеќе ме тера кон Бати, ради сликава :rolleyes:

Изедначена битка дефинитвно помеѓу две Калчо легенди,.Батистута е подобар индивидуалец и играч од Шевченко ,но Шева има подобра кариера исполнета со трофеи и повеќе индивидуални признаниа поради тоа што играше во Милан...

Навивачите на Милан гледаат субјективно на работите и неможи од нив да бараме реалност кога имаше дел од нив што мислеа и мислат дека Инзаги бил подобар од Батистута бидејќи имал повеќе трофеи:facepalm:...

За Шевченко имам неизмерно поштовање иако сум фан на Интер..чоекот мислам дека беше одличен играч и расен стрелец но сепак мислам дека Батигол беше за нијанса подобар....[DOUBLEPOST=1426273871][/DOUBLEPOST]
икс во тоа време беше голем успех за интер против милан.... овој и не баш толку, ова беше посебен икс :icon_lol:

Уште неможам да ја преболам шансата на Калон..све да му ебам ѓупско :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom