C
Castiel
Гостин
ти одговорив еднаш....ама Овен има златна топка а Дел Пиеро и Тоти не,значи е бољи од нив по твојата логика од постот погоре
Иначе да Шева е боље од батистута...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ти одговорив еднаш....ама Овен има златна топка а Дел Пиеро и Тоти не,значи е бољи од нив по твојата логика од постот погоре
не видов одговор бе (не замерај,заслепен сум од успесите на семоќниот ми тим,можда затоати одговорив еднаш....
Не беше обичен пенал. Поради тој пенал ти не си го видел Јуве да биде шампион во ЛШ, жал ми е.е де погодил пенал во финале и ајде бат хрт ќе кажуваш..
е де погодил пенал во финале и ајде бат хрт ќе кажуваш.. Реално мене Инзаги повеќе ми се допаѓаше него горе споменативе, а добро знаеме дека он повеќе бат хрт ни правеше него ли Шева..

sum go videl be, poradi toa jas navivam za juveНе беше обичен пенал. Поради тој пенал ти не си го видел Јуве да биде шампион во ЛШ, жал ми е.

, ќе погодел у 2005 
На рекламине од Арена спорт што ги даваат на полувреме?sum go videl be, poradi toa jas navivam za juve![]()
Што би рекол Бора-Чорба....„било је то неко лепше и сречније време“ во случајов за МиланНормално дека меѓу Шева и Батистута ќе победи вториот во гласови. Затоа што Шева има правено butt hurt на големо и не секој може да го поднесе тоа.
![]()

не видов одговор бе (не замерај,заслепен сум од успесите на семоќниот ми тим,можда затоа)
btw спремни сте за gang bang у понеделник?
Нормално дека меѓу Шева и Батистута ќе победи вториот во гласови. Затоа што Шева има правено butt hurt на големо и не секој може да го поднесе тоа.
![]()
...икс во тоа време беше голем успех за интер против милан.... овој и не баш толку, ова беше посебен икс![]()